En jaksanut juosta bussiin töistä päästyä (jos olisin ollut reipas ja juossut olisin ehtinyt). Ajattelin, että jään odottamaan seuraavaa (tulee noin 5 min päästä) ja samalla varastoin auringonvaloa itseeni. Oli jotenkin voipunut ja väsynyt olo.

Bussi oli melko täynnä, muutama joutui/halusi seisoa. Löysin paikkani bussin perältä. Olen huomannut, että se on kaikkein paras. Takaovi on lähellä ja kun yleensä poistun bussista melko aikaisessa vaiheessa ja suurin osa vasta seuraavalla pysäkillä on ovi kätevästi ilman, että pitää kovin monelta pyydellä "Anteeksi jäisin tässä, kiitos." Ihmiset nimittäin kansoittavat bussin etuosan. Joskus kuski joutuu huutelemaan, että voitteko mennä peremmälle niin saadaan ovi kiinni.

Takanani istui kaksi vanhempaa herraa. Heillä oli puheenaiheena julkiset kulkuneuvot. Toisen sedän puheenvuorossa vilahteli itse vihtahousu melko monta kertaa. Tuoksuivat... tai haisivat melko vahvalle tupakalle ja välillä pöllähti äijähiki.... Uuh :D No matka ei ollut kovin pitkä joten sen kesti :)

Päätin tänään, että kun matkakortista loppuu tämän kuun lopussa aika, otan pyörän tallista ja aloitan pyöräilykauden ja julkisia käytetään vain jos pakkanen on aivan mahdoton tai lunta tulee niin, että pyörällä ei pääsee eteenpäin. Ulkoilu aamulla tekee ihmeitä. Huomasin kun syksyllä lopetin pyöräilyn, että viikon verran olin kiukkuinen kuin ampiainen aamuisin koska en ollut ulkona ja herännyt työmatkalla.

Kotiin tultaessa väsymys iski. Piti hetkeksi istahtaa sohvalle ja vain huokaista. Otin lasin tuoremehua ja Paussi-patukan, että verensokeri nousisi hieman. Vasta hetken levon jälkeen jaksoin alkaa tekemään ruokaa. Tein Herkun antamalla reseptillä Chilikastiketta, soijarouhetta ja makaronia. Tiskit ovat nyt liossa ja ne pitäisi pestä vielä pois.

Salille lähtö on vielä mietinnässä. Väsyttää vieläkin... Tosin olen viikonlopun poissa, joten jos nyt olen ahkera niin viikonloppuna tulee taukoa.

Niin rakkaat lukijat olen pari päivää poissa nettiyhteyden ääreltä. Lähden käymään kotona ja siellä näitä hienouksia ei vielä ole :D Älkää siis kadotko mihinkään. Sukulaissielu palaa sunnuntaina takaisin ja ehkä vähän pirteämpänä takaisin kun on ollut äidin herkkuruokien ääressä.

Jos en huomenna ehdi toivottamaan niin Hyvää viikonloppua rakkaat lukijani. Nähdään pian taas.