Huomenta,

Eilen illalla uni ei meinannut tulla silmään millään. Pyörin sängyssä ja yritin löytää hyvää asentoa. Kuulin kuinka digiboksini huokaili ja meni päälle. Sammutin aparaatin pari kertaa ja ajattelin jo, että nyt täällä kummittelee. Aukasin tv kun ajattelin, että olen painanut Time Shift toiminnon päälle. Tv:stä avatui nelonen ja siellä "Englantilaisen potilaan" mies palaneineen kasvoineen tuli ruutuun. En onneksi alkanut kiljumaan :D. Tarkistin miksi boksi aukesi itsestään. Syy oli nauhoituis. Murphyn lailla oli menossa nauhalle. Käänsin kanavan kolmoselle ja siellä oli mustaksi muumioitunut ruumis ohjelmasta "Bones".

Levollista yöunta ei millään riittänyt minulle. Tuntui, että olen jatkuvasti hereillä. Parin tunnin sikeämpi uni oli keskellä yötä. Olin hereillä ennen viittä aamulla, mutta sain vielä nukuttua lisää ja heräsin 10 minuuttia ennen puhelimen pimputusta... Olo oli hieman tahmea ja normaalit aamurutiinit jäivät tältä aamulta, joten blogilistan lukua tänään ei ehtinyt tehdä lain :D

Heräilyyn meni pitkä tovi. Katselin tv:tä ja join kahvia. Välillä vähän voileipää. Ja kello olikin jo niin paljon, että piti lähteä töihin. Pyöräily olisi nyt terää ja pyörällä lähdinkin. Pyörävarastoon kävellessä muistin, että minunhan piti pestä pyörä viikonlopun aikana. Siellä se oli; likaisena... Pitää ottaa projektiksi joku toinen kerta.

Pyöräillessä tajunnan virta on mahtavaa :) Alkumatka meni liikenteen seurailussa ja toisten pyöräilijöiden ratkaisuja seuraillessa.

Puistoon päästyä näin Ihmemies MacGyverin puistossa aamukaljalla. Siinä istui nahkatakissaan ja lentäjän laseissaan ja nautti aamusta :D Oli tietty yrittänyt naamioida itsensä, mutta kyllähän hänet nahkatakista ja laseista tunnisti vaikka tukka oli lyhentynyt :D Vielä ei ollut hetki pelastaa maailma :D

Puistossa oli myös leikattu ruohoa. Ihana ruohon tuoksu täytti ilman.

Illalla muista, että sillan toinen puoli on suljettu. Muuten joudun leikkimään Napolia sillan loppupuolella ja neljän ruuhkassa se ei ole ihan helppo juttu.

Vähemmän sulotuoksuja oli loppumatkasta. Olisikohan joku viemäri tukossa... Tuoksut oli... mielenkiintoiset.

Mutta maanantaita... Nyt pitää rientää.