Huomenta,

Tänään alkoi normaalirytmi myös täällä. Aamu-tv aloitti lähetyksensä ja pitävät aamuisin minulle seuraa. Kolme viikkoa se oli radio, joka kertoi maailmantapahtumat.

Uutisissa muistuttettiin autolijoita pienistä koululaisista. Muistutettiin myös suojatien kunnioittamisesta. Tehovalvonnassa on pari viikkoa nopeudet ja pysäköinnit. Toivonkin paljon suojelusenkeleitä pienten koululaisten koulutien varrelle.

Taivas näytti tänäaamuna lupaavalta; harmaata, tuulista ja vesisateen tuntua. Pientä tihkua satelikin, kun pyöräilin töihin. Ihanaa. Olen odottanut vesisadetta. Kotikatu haisee pissille joten vesisade tekisi todella terää; putsaisi hajut pois.

Maanantaissa mennään.

Edit; Hieman väsyttää; purnukka on kuuma. Venäjän tulipalojen ja itikoiden takia ikkuna pysyy kiinni. Tuuletin puhalsi täysillä, mutta siltikin potslojossa tuli hiki. Vielä piti väijyä ensimmäiseen mainoskatkoon saakka Oknaa. Uni tuli, mutta oli hieman katkonaista. Oli liian kuuma nukkua. No jos vaikka ne vesisateet tulisivat ja viilentäisivät hieman ilmaa.