Klenkkaaminen on vähentynyt, kun tohtori määräsi hyvät pillerit jalkaani :D eli kipu on poissa ja astuminen tasaisella menee hyvin jopa ilman tukisidettä. Rappuset tuottavat vielä vähän ongelmia. Vasen jalka saattaa rapussa nuljahtaa inhottavasti, mutta kipua ei onneksi tunnu. Eilen meinasi palaa käämit, kun jäin julkisen kyydistä ja touhukas täti takanani tökki kassillaan selkääni, kun yritin selvitä rapuista alas kunnialla. Hän kyllä näki, että painoin "vaunu" nappia, eli sitä jota pitää painaa, jos kulkee hitaasti niin ovet pysyvät kauemmin auki. Tädillä taisi olla kiire johonkin.

Huomenna olen ajatellut kokeilla pyöräilyä. Lupaan olla varovainen ja polveen laitan tuon tukisiteen. Kaihoisasti jo katselin tänään, että pyörätiet alkavat olla jo melko sulat. Pakkanenkin on kohtuuden rajoissa pyöräilyä ajatellen.

Hieman harmaalta päivä tänään näyttää täällä, mutta keväinen se ehdottomasti oli :D Tintit laulelevat. Kyllä se kevät sieltä tulee :D
*******
Lisäys

Tänään on testattu jalalla (tai tarkemmin vasemman jalan polvella) rappujen kävelyä ja se onnistuu yllättävän hyvin. Taisi tohtori määrätä oikeat tropit :D

Mainoksissa oli Pc-Pelit, Ananas ja MATKA... Sukulaissielu tahtoo matkalle johonkin. Edellisestä matkasta on liian kauan. Pari vuotta sitten pitkä viikonloppu Varsovassa, upea paikka :)

Pyykkituvassa on kohta koneellinen puhdasta pyykkiä... jospa lähden jälleen kokeilemaan rappusissa kävelyä :D