Huomenta,

Laitoin eilen kunnon blokkia ihoon. Onhan se hyvä, että tällainen kalkkilaivan kapteeni pitää huolta vaaleasta ihostaan, jotta ei ihan pala. Eilen kieltämättä vähän pessimismi iski. Juuri kun olin lähdössä ovesta ulos piti naulakosta napata vielä takki mukaan. Turhahan se oli, mutta ei se repussa paljoa painanut.

Pyöräilyreitti kulkee suurimmaksi osaksi luonnon helmassa. Suruttaa, harmitta ja kiukuttaa roskat. Mikäs sen ihanampaa kuin lähteä luonnon helmaan; puistoon tai veden äärelle retkelle ja ottaa evästä mukaan, mutta sitten se roskien määrä. Roskiksia on pienin välimatkoin, mutta tuntuvat täyttyvän hurjaa vauhtia ja loput roskat eivät enää roskikseen mahdukaan. Moni oli kyllä nätisti laittanut pussiin roskiksen viereen. Sitten tuleekin lokit ja varikset jotka tulevat kaivamaan pussit... Olenkin ihmetellyt, että eikö niitä roskia voisi vaikka viedä mukana... ei ilmeisesti.

Lasinsirut on toinen kiukkua aiheuttava tekijä. Ajattelen koira parkoja jotka siellä kävelevät. Taitavat tassut olla usein rikki. Koiraihmiset ovat taineet huomata saman jutun ja eivät pahemmin koiriaan siellä ulkoiluta.

Trafiikki loppukotimatkasta on kieltämättä seikkailua. Pusikoista hyppii ihmisiä... kukaan ei katso tuleeko kummastakaan suunnasta autoja tai pyöriä... Ja ne ilmeet kun hokaavat... :D pistetään kesän ja auringon piikkiin ja toivotaan, että vahinkoja ei satu.

Pitänee laittaa rasvaa tänäänkin nahkaan :D