Aikamatkailu onnistui perjantairuuhkassa. Tosin taas sirkuksessa tapahtui sellaista mikä hetkellisesti suututti ja meinasi vetäistä v-käyrän vahvasti punaiselle, mutta päätin, että enpä anna sen pilata viikonloppua.

Tiukan aikataulun vuoksi matka oli jännittävä. Vilkuilin kelloa vähän väliä tarkistaakseni kuinka paljon minulla on vielä aikaa, mutta onneksi kaikki meni nappiin. Rivakkaa kävelyä painavan kassin kanssa, mutta onneksi kunto oli kohdillaan niin onnistui. Istuin Pendossa ja aikaakin jäi vielä 10 min. Ystävä J oli onneksi ostanut liput valmiiksi aiemmin viikolla joten sain painella oikeaan vaunuun ja siellä jo J odotteli.

Pendomatka meni kuulumisia vaihtaessa ja jossain välissä tuumasimme, että meidän kikatukset ja jutut varmasti kaikuivat koko vaunussa, joten hihittelimme lisää ja yritimme pitää äänentason matalammalla. Kumpikin meistä tuli siihen tulokseen, että pendo keikkuu ikävästi; aiheuttaa matkapahoinvointia. Yritimme keskittyä muihin asioihin kun pendon keinutukseen.

Lapsuudenystävä oli meitä vastassa tosin siinä ihmisvilinässä hukassa hetken aikaa, mutta onneksi lapsuudenystävä bongasi meidät; eksyneet lampaat. Vanha koti/opiskelukaupunki näytti muuttuneen 10 vuodessa, mutta tähän kaupunkiin emme jääneet vaan jatkoimme matkaa. Lapsuudenystävä kyseli pikaiset matkakuulumiset sekä piti pienen saitsarikierroksen illan pimeydessä.

Hetihän meidän naurumaratoni alkoi. Välillä joku yritti hieman vakavampaa jutun aihetta, mutta kummasti se aina kääntyi siihen, että lopuksi nauroimme. Ainoat hiljaiset hetket olivat ruokapöydässä ja siinäkin pian joku huomasi, että hei nyt me ollaan kaikki ihan hiljaa.

Välillä kinasimme; se oli sellaista nauruntäytteistä vänkäämistä. J ja minä päätimme, että lapsuudenystävä tarvitsee uuden boombasterin. Lapsuudenystävä oli kuulemma nähnyt yhden yön vain unia uusista stereoista.

Eilen iltapäivällä paluumatkalla Pendon keinunta meinasi tehdä tepposet. Olimme harvinaisen hiljaisia paluumatkalla. J jäi matkan varrella aiemmin pois; mummon syntymäpäivät joten puolitoista tuntia piti kärvistellä yksin. Vichy, leipä ja pienet tupluurit auttoivat.

Viikonloppu oli erittäin hyvä ja onnistunut. Nyt sitten maanantain haasteisiin.