Blogilista muuttui ja oli ensin hieman sekaisinkin. Kävin kurkkimassa omia tietoja kun Hallattarella oli aika erikoisia avainsanoja. Huomasin, että nyt oli tullut takaisin kuinka monta lukijaa on. Vanhalla blogilistalla olin ottanut toiminnon pois, koska minua aina suretti kun joku lukija lähti. Yllätys oli että teitä on 25. Kiitos ja kumarrus. Osa teistä kommentoikin, mutta osa on varmasti jotka käyvät lukemassa, mutta eivät jätä merkkiä. Olisi kiva jos morjestaisitte laatikossa niin voisin tulla vastavierailulle.

Toinen yllätys oli eilen se, että eräs tirehtööri sirkuksessa hihkui innosta töissä, kun tutustui naamakirjaan erään pellen tunnuksilla. Tosin tiedän, että tämä tirehtööri on erittäin tiedonjanoinen. Saattaa olla, että hänellä on pian oma sivu naamakirjassa (nyt oletan että ei ole koska toisen tunnareilla oli katsomassa ihmisiä). Lapsuudenystävä kertoi koukuttuneista ihmisistä. Olivat olleet nenäkkäin, kaikki samassa tilassa ja ihmiset livistävät koneelle katsomaan naamakirjaa ja sitä mitä siellä tapahtuu vaikka ihmiset olivat läsnä. Ihmettelimme suuresti, että kuinka kone voitti ihmiset.

Unirytmi on näköjään sekaisin. Klo yhden jälkeen herään ja valvon hetkestä tuntiin. Viime yönä oli pakko avata ikkunaa ja päästää kylmää yöilmaa sisälle ja unikin tuli paremmin sen jälkeen. Herään jo viiden jälkeen. Ilmeisesti tuo aurinko tekee osan siitä, että herään aamulla ajoissa.

Näillä mennään nyt.