Olen viettänyt tässä hiljaiseloa. Iltaisin virta on ollut joko vähissä tai minulla on ollut orastava päänsärky ja kirjoittaminen on jäänyt.

Tänään kävin jälleen pitkällä lenkillä rakkaassa metsässä. Metsä oli täynnä valkovuokkoja. Olivat kauniita ja monella oli kimppu vuokkoja käsissään, mutta minä en hennonut ottaa niitä. Kukivat kauneimmin ja pidempään tuolla metsässä. Tosin mietin, että saisikohan jostain vuokon alkuja mökille. Mökin metsään olisi ihana istuttaa niitä. Sinivuokkoja sinne kerran yritin laittaa, mutta taisivat hävitä kaikki.

Paluumatkalla minut pysäytetään ja kysytään; "Do you speak English?" Näin tapasin aivan ihanan pariskunnan Tennesseestä. Olivat lomamatkalla Suomessa. Kovin tuntuivat nauttivat Suomesta ja luonnosta. Istuivat penkillä ja olivat hieman hukassa. Kerroin, että kartta joka heillä oli ei näytä oikeaa kohtaa ja kerroin, että he ovat keskuspuistossa. Olivat ihmeissään ja kyselivät kaikkea mahdollista puistosta, puista, marjoista. Kun huomasivat, että kuuntelen musiikkia kysyivät minkälaista musiikkia oli mukana. Innostuivat kovasti Etta Jamesista. Kertoivat muutaman nimen joihin kannattaisi tutustua.

Olivat aivan ihania ihmisiä. Hymyillen jatkoin matkaa. Toivottelin heille hyvää lomaa Suomessa.

Nyt tuntuu väsy kropassa ja silmissä. Taitaa olla tupluurien paikka. Hyvää helatorstaita.