cityhyttyset; Niin näitä oli viime kesänä eksynyt 3 kappaletta purnukkaan.

tupluurit; tekee aina terää. Mieluiten otan tupluurit sohvalla.

anna eriksson jää; täältä Annan varmaan saa oikeat ja ajankohtaiset tiedot.

asperin; Limo tykkäs... nyt on niin tumman vihreät lehdet Limossa, että. Vinkki on; 10 litraa vettä ja puolikas asperin annetaan liueta veteen. Äiti laittaa vielä ruokalusikan punaviinietikkaa ja kukat tykkää; ihan oikeesti.

enkelikokemus; Minulla näitä on ollut muutama ja niitä kirjoitin tässä merkinnässä. Siellä ne enkelit on vaikka niitä ei aina näekään.

kanaruokaa; Marikalta olen saanut muutaman todella hyvän kanaruoka vinkin. Kusotto on yksi ehdoton suosikki.

kari ja karvattomat; Kari ja Karvattomat; kerran keikalla polvivaivasena olin, mutta hauskaa oli. Terveisiä Jaanalle, naula päähän ja baanalle lauletaan täällä.

kävijälaskuri sivuille; niin tämä oli tämän blogin alkumetreillä... en meinannut päästä jyvälle lainkaan, että miten sen laskurin saisin kohdille. Mummelihan sitten minua auttoi. Neuvot tässä

loman tarpeessa; KYLLÄ<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

lyriikat kyllä minä tiedän miltä ihosi tuntuu; tätä kyseistä riviä ei taida mistään ihan tuollaisena löytyä minun blogista, mutta Runomeemissä sivuttiin kyllä aihetta

marika kuulo; Kinttupolun Marikan kuuloako tässä kysellään? Minusta Marikalla on hyvä kuulo. Hieno nainen. Kannattaa lukea Marikan juttuja.

puhelin etiketti; Niin kannattaa miettiä missä vastaa ja mitä puhuu ja ehkä ei kannata kamalasti huutaa, jos ei halua, että kaikki kuulee intiimit asiasi.

puhelinetiketti; Katso yltä

radio suomiruokaohjelmat; Oho... en kai mä ole puhunut Radiosuomen ruokaohjelmista?

runo hyvälle tyäkaverille; sellainen omatekemä runo vois olla ihan kiva hyvälle työkaverille. Jos siihen vielä laittaa miksi pitää tästä kyseistä työkaverista niin siitä tulee kyllä ihan hyvä. Ei turhaan kannata pelätä, että pitäisi olla riimit ja runomitta kohdallaan. Tekee sellaisen modernin runon. Rohkeasti vain.

touko pouko; Touko on ihan omaa luokkaansa.

tukiside polvi; Itse kävin ostamassa apteekista tukisiteen polveen. Oli sellainen sukkatyylinen juttu. Ihan hyvä. Tuki ja oli suunniteltu erityisesti urheilua silmällä pitäen.

uuni lämmittämään oikein; Jos on vähän epävarma niin kannattaa reseptistä tarkistaa lämpö ja uunihan ilmoittaa milloin oikea lämpö on uunissa. Se merkkivalo sammuu silloin. Eli odottelee siihen saakka ja sitten tavara uuniin ja reseptin mukaan kun paistat niin hyvä tulee.

vr mainoksia; Kivoja mainoksia on heillä ollut. Kivimiehet ovat taineet olla aika suosittuja.