Viime viikolla posti toi tärkeän paperin jota sirkus ei suostunut minulle toimittamaan. Kuinka voikaan papereilla olla eroa ja kumpainenkin on pyydetty samalla tavoin. Tämä paperi on kultaakin arvokkaampi ja osoitti taas kerran kuinka sirkus on omaan napaan tuijottava ja lyhytnäköinen. Kyseinen paperi toimii myös heidän "mainoksena" ja se ensimmäinen oli aivan surkea ja mitäänsanomaton. Itse en olisi edes kehdannut sellaista päästää maailmalle. Toinen oli hieman parempi, mutta ei vieläkään sellainen kuin toivoin. Tämä postissa tullut paperi oli juuri mitä tarvitsin. Papereilla on eroja tuumasin kun luin. Nyt on rauha siinäkin asiassa ja 4 kk ei hävinnyt minnekään.

Iltaisin olen ollut väsynyt. Aamut alkavat jo tuossa klo 5 aikoihin joten illalla työpäivän jälkeen tunnun uuvahtavan aika äkkiä. Anteeksi kun en ole kirjoittanut. Hallatar oli jo huolissaan. Kaikki kunnossa.

Viime viikonloppuna oli myös täti lapsenlapsensa kanssa käymässä joten touhua riitti. Kummipoika oli taas pelastaa enkeli. Otti pienen pojan alun siipensä alle ja leikki ja pelasi hänen kanssaan ja kerroinkin kummipojalle, että hänestä tuli tuon pienen pojan suuri idoli. Pieni poika palvoi maata hänen jalkojensa alla.

Töissä menee hyvin. Viime viikko oli melko hiljaista joten tuntui hieman oudolle kun jäi aikaa jopa ajatella kesken työpäivän. Edelliset viikot ovat hujahtaneet iltaan nopeasti ja jonkun on pitänyt muistuttaa tauoista. Taitaa kesäloma vaikuttaa meilläkin.

Olenpa kerinnyt vitsailemaan ihmisten kanssa ja kiusoittelemaankin. Mukavia uusia tyyppejä on tavattu. Yksi uusi "eyecandy" rekkakuskikin on nähty. Toisen tytön kanssa ihailimme hänen upeaa rusketusta. On ihan toista maata kun "normaalit" kuskit. Eipä taida enää uskaltaa tulla kun meiltähän meni ihan pasmat sekaisin kun toimiston ovelle ilmestyi ja me melkein huokaisimme hänet nähtyämme. Taisi olla hieman ujommanpuoleinen mies.

Loppuun savolaisia elämänviisauksia:
* Mitä kovemmalla vaahilla tiput, sitä korkeemmalle pomppoot.
* Tahto vetää puolet sinnunnii kuormastas.
* Koetappa olla äkänen naaraessas. Voep olla vaekeeta.
* Se tekköö joka ossoo, joka ee ossoo niin se neovoo!
* Kylla suapi kuatuilla, vuan ee jiähä makkoomaan.
* Jos ei niä valloo tunnelin piässä, kahtelet viärään suuntaan.
* Kun kaekkesa antaa niin se ee oo millokaan liijan vähän.