Outo juttu; onnistun jotenkin tuplaamaan nämä kirjoitukseni ja tulevat aina kahteen kertaan. Hmm... En arvaa poistaakaan toista jos vaikka häviävät bittiavaruuteen ihan kokonaan. Jospas vuodatus yrittää kompensoida mun poissaoloa tuplaamalla kirjoituksia jonkun aikaa (hymiö).

Upeat ilmat jatkuvat joten ikkunoiden pesu onnistui upeasti tänään. Olipa mukava nähdä heti kättensä jälki kiiltävissä laseissa. Tosin tänään minulle ehdotettiin, että jos lähtisin puumetsään raahaamaan rankoja. Sanoin, että "tänään on raahausta kun saan lasit puhtaaksi." Mukava on nyt katsella ikkunasta ulos. Naapurit ajattelevat, että "Oho, onpas läskiset ikkunaverhot!"

Pyykkikone on pyörinyt tänään ahkerasti. Olen kiikuttanut pyykit ulos kuivamaan. Mikään ei tuoksu niin ihanalle kuin ulkona kuivatettu pyykki. Kuivatin jopa Helsingin keskustassa pyykkiä ulkona; sisäpihalla... sielläkin tuuli onnistui tarttumaan pyykkiin. Mikään ei ole ihanempaa kuin sujahtaa ulkona kuivuneiden lakanoiden väliin.

Pepekin pääsi pesuun talven jälkeen. Olikin kamalan kurainen ja varmasti täynnä tiesuolaa poloinen. Nyt on kaunis jälleen kerran.

Illalla vien työkaverin syömään. Pitää jutella työasioista, mutta parempi tehdä se hyvän ruuan ääressä. Saas nähdä mikä vääntö tulee, kun työkaverin on vaikeaa herrasmiehenä antaa naisen tarjota ruokaa. Sanoin, että on pieni kiitos kaikesta avusta ja jeesistä mitä olen häneltä saanut. Kaks viikkoo ollaan jankattu tästä puhelimessa.