Torstai - se olis hernerokkapäivä ja pannaria. Mutta omat eväät on ihan muuta vaikka onhan tuo hernekeitto mun lapsuussuosikki. Nälkäpäivänä isä osti hernekeittoa ja olipa se hyvää. Sehän loppu alta aikayksikön.

Papupata viittaa siihen, että kamalasti on juttuja. Tarinaa ja tarinoita kerrottavaksi. No tännehän näitä on hyvä vuodatella; lukee kuka jaksaa ja ehtii. Suurin osahan näistä jutuista on ihan hömppää.

Kai se olisi aika kaivaa talvipomppa säilöstä. Tänään otin tuulipuvun takin päälle toppaliivin. Hyvä muutoin, mutta käsivarsia tuppasi vähän paleltamaan. Tuuli on aika raju. Eilen huomasin pysäkillä, että vieressä oleva koivu on kaatunut. Juuria myöden kaatunut; räpsähtänyt siihen pyörätielle. Toivottavasti kukaan ei ole ollut alla juuri tuolla hetkellä. 

Aamulla olikin yllättävän valoisaa. Olin aivan varma, että myöhässä töistä. Pilvet vain olivat väistyneet taivaalta ja aamuaurinko pääsi hieman esiin.

Vieläkin mietin talvisia naiskenkiä. Nuo minun vaelluskengät on hyvät, mutta ehkä olisi hyvä olla jotkut vähän sirommatkin. Tämän talven kenkämuodista en vain löydä omia. Jotenkin kaikki näyttää ihan oudolta; ei yhtään minulta. Jatkan siis etsintöjä.

Tänään olisi sitten se joulukorttien materiaalin ostaminen edessä. Anttilassa olisi valmiita paketteja. Tiimarin valkoima olisi hieman suurempi. Pitänee kurkata kumpikin valikoima.