Nanalle tässä joku aika sitten kerroin, että olen käynyt chakrojen tasapainotuksessa ja Nana pyysi, että kirjoittaisin siitä kokemuksesta.

Olin elämänvaiheessa jossa oli uutta ja pelottavaa. Sydän oli rikki, uusi työpaikka ja tunsin itseni kovin väsyneeksi. Yksi työkavereista kertoi, että oli käynyt erää naisen luona joka käytti homeopaattisia hoitoja ja hänellä oli muitakin hoitokeinoja ja hän antoi esitteen.

Luin sitä ja tuumasin, että käynpä kokeilemassa. Niinpä varasin itselleni ajan. Päätin, että otan Chakrojen tasapainotuksen.

Niinpä töiden jälkeen meni hänelle. Ensin istuiduimme ja nainen tarjosi minulle yrttiteetä. En nyt muista joinko vai en, mutta juttelimme hetken. Hän kertoi, että näkee aurani ja sen, että olen kovin väsynyt ja sydämeni on rikki. Hän kertoi myös hoidosta. Kertoi Chakroista ja kuinka niitä tasapainotetaan. Niinpä hetken juttelun jälkeen kävin makuulle pöydälle ja hän pyysi, että suljen silmäni ja annan itseni tuntea. Muutaman kerran kukin luomien raosta mitä hän teki. Hän pyöritti käsiään yläpuolellani. Laitoin silmäni kiinni ja päätin, että annan itseni tuntea. Purskahdin nauruun; hohotin jonkun aikaa kunnes puhkesin lohduttotmaan itkuun. Tunne oli uskomaton. Naurusta suoraan itkuun. Hetken itkettyäni tunsin kuinka rauha tuli takaisin. Rentouduin ja oloni oli lämmin.

Hoidon jälkeen nainen kertoi, että hän oli nähnyt parantajakissan istuvan vatsani päällä. Ilmeisesti oli padonnut tunteeni kaikki vatsaani. Nainen kertoi punaisesta mökistä pienellä mäellä. Kun hän kertoi mökistä enemmän, tunnistin sen äitini äidin kodiksi. Nainen kertoi myös, että hän oli nähnyt miehen nimeltä Alfred. Hän on äidin puolelta isoisoisäni. En ole koskaan nähnyt häntä, mutta olen kuullut tarinoita hänestä. Nainen sanoi, että jos tahdon niin saan häneen yhteyden. Itse en ole koskaan uskaltanut avata sitä kanavaa itsessäni. Kuulosti hieman pelottavalta, että saisin häneen yhteyden.

Oloni koheni tuon käynnin jälkeen. Ilta oli rauhallinen ja lämmin. Soitin äidille ja kerroin mitä nainen oli sanonut minulle. Äidistä oli aika uskomatonta, että hän tiesi isoisoisän nimen.

Voin sanoa, että se oli mielenkiintoinen kokemus.

Loppuun pitää vielä laittaa musiikkia: Tämä on nyt kova sana.