Keskiviikko iltana pelästyin pahemman kerran. Olin kuumassa kylvyssä ja kun nousin meinasin pyörtyä. Piti äkkiä tulla sohvalle potslojoon. Silloin alkoi korvissa kamala surina. Ensin luulin, että tv surisee ja rämpläsin kaukosäädintä ja kuuntelin kunnes tajusin, että oma pää surisee.

Astraali on rohkaissut ja tänään soitinkin itselleni lääkäriajan. En ole ollut oma itseni. Olkapää on omituinen ja hauista puristaa oudosti. Sain ajan tälle päivälle ja mukava lääkäriheppu tutki. Sanoi, että lihakset tulehtuneet ja määräsi lääkkeet. Kyselin, että jos viikonloppuna sauvakävelen. Tuli jyrkkä ei. Lihakset tulehtuneet ja tarvitsevat pari päivää lepoa, lääkkeitä ja kylmää tarvittaessa. Kuulemma ero pitäisi huomata parin päivän sisällä ja viikon kuuri vähintää pitää syödä tulehduslääkettä.

Helpotti kummasti. Omituinen puutuminen ja niskojen juiliminen sai epäilemään rintasyövästä sydänsairauksiin. Nyt on diagnoosi ja jos viikon päästä vielä on omituinen olo niin sitten uudelleen. Taisi lääkärikin huomata, että iso kivi vierähti sydämeltä.

Mukavaa viikonloppua. Itseä helpotti.