Otetaanpa tähän kuun loppuun hakusanakimara;

kari ja karvattomat; Kari ja Karvattomilla on oma fanisivu täällä. Löytyy keikkakalenterit ja laulujen sanat eli ei muuta kuin "Terveisiä Jaanalle, naula päähän ja baanalle."

osasto kympillÃ; Mikähän osasto on ollut hukassa? Vai haluaisiko joku ostaa jonkun osaston kympillä? Valitettasti en osaa tähän antaa vastausta.

sukulaissielu; Juu se on minä. Joku on hakenut minua.

hessu heikki noppa; Marikan kanssa joskus puhuttiin tästä lastenohjelmasta. Oli yksi lapsuusajan suosikeista. Täältä saat vähän enemmän infoa ja sielläpä se Hessu-setäkin on kun rullailet sivua. Tuolla linkissä oli paljon muitakin lapsuusajan suosikkeja kuten Kylli-täti, Heikko-peikko.

häiritsevä tekijÃ; Duussin blogista tämän "Häiritsevän tekijän" ensin löysin. Kun katsoin nauroin torstai-iltana kippurassa koko hommalle. Taitaa olla ohjelma nyt tauolla, mutta yritän muistaa ilmoitella täälläkin jos ohjelma taas kerran alkaa pyöriä nelosella.

jalkahoito; Kesän otin vastaan jalkahoidolla. Oli aivan ihanaa. Ajattelin viime viikollakin, että uuden ajan voisi tilata ja vähän hemmotella itseään. Suosittelen lämpimästi jalkahoitoa.

kaupunkihyttyset; Näitä löytyi punukasta loman jälkeen kun pidin ikkunaa auki ilman, että hokasin heidän tehneen hyökkäyksen. Kolme kaupunkihyttystä löytyi ja heittivät veivinsä.

koristeomenapuu resepti; Hetkinen... mitähän tässä on haettu? Koristeomenapuuhan on koriste joten sen omenoista ei minun tietojen mukaan voi leipoa (korjatkaa jos olen väärässä). Tarkotettaisiinkohan tässä sitä, että kuinka sitä koristeomenapuuta pitää leikata, jotta se kukostaisi? Kannattaa kysyä joltain taimitarhalta. Omenapuut ovat aika tarkkoja tuon leikkaamisen kanssa. Kannattaa kysyä ihan ammattilaiselta.

kuinka tehdään karjalanpiirakka; Pikaisen etsinnän tein minäkin, mutta tähän hätään en löytänyt nettisivua missä neuvottaisiin karjalanpiirakan ohje, mutta ruisjauhoja niihin tulee, vettä ja sitten täyte se on joko riisiä tai perunaa. Pohja kaulitaan ovaaliksi ja täyte suurin piirtein keskelle ja sitten rypyttämään. Etusormi-peukalo tekniikalla itse rypytän. Uuniin ja sitten maito-voisulassa uitto ja vot, piirakat ovat valmiit.

orapihlaja aita hinta; Tätä aidan hintaa kannattaa kysyä jälleen tuolta taimitarhasta. Varmaan riippuu alasta kuinka paljon olisi tarvetta laittaa.

pala kurkussa; kyllä oli pala kurkussa, kun Venäjän metsäpalojen savut saavuttivat Suomen. Pala tulee myös kurkkuun kun yritän pidättää itkua.

räntä lentäÃ; no ei ihan vielä ja toivottavasti meillä on mukava syksy ja lumi tulee vasta myöhemmin ja tuota räntäkautta kestää mahdollisimman lyhyt pätkä. Viime talven kirjoituksista löytyy tuo Räntä lentää.

satu ja tuija; Minä oon välillä jompsis kumpis tyttö; "Tää on ihan kauhee" oli tyttöjen suosikki lausahdus.

tee se itse pyörän korjaus; no tätä mietin keväällä kun rengas possahti ja samalla kyselin huollonkin hintaa ja se oli 80€ vai oliko jopa 85€. Nyt pyörä on korjattu ja huollettu. Sain kyllä halvemmalla, kun en vienyt sinne kalliiseen paikkaan.

uuspaavalniemi; Curling joukkueen kapteeni ja KONE! Curlingista tuli suosikki talvella ja Suomen villitsi Curling-kuume.

vormut; Nyt olen ymmälläni. Uniformuko? Vormuvaunu? Jos sellaista haet kannattaa kysyä täältä.

yleq loppuu; No näinhän siinä käy. Vielä pari viikkoa saadaan nauttia YleQ:n ohjelmista. Tietoa milloin ja miksi löytyy täältä. Harmi, että hyvä kanava loppuu. Nyt loppuu moni muukin. Pitää vain radiosta löytää uusi kanava jota kuunnella.

äitisi ei ole täällä töissÃ; Juu ei ole äitisi töissä täällä.