Joulupukki oli tuonut eilen postiin pari pakettia. Enhän minä uteliaana voinut jättää avaamatta paketteja vaan avasin ne heti. Ihanat ystävät maailmalta laittaneet joululahjoja minulle.

Yksi ystäväni oli laittanut minulle Enyan "And winter came" cd:n. Eilen kuuntelin haltioituneena. Enyan ääni ja kelttiläinen mystiikka sopivat tähän hetkeen. Tällä hetkelläkin levy soi taustalla. Itku tuli (ja vieläkin se koskettaa jotain sisällä ja silmäkulmat kastuvat ja iho on kananlihalla), kun kuulin tämän. Sanat olivat niin kauniit ja koskettavat.

Kuten tuonne kommenttilaatikkoon jo laitoinkin tänä aikana tulee aina mieleen mitä muutama vuosi sitten luin jostain. Joku ulkomaalainen oli tarkkaillut meitä suomalaisia ja todennut, että me toimimme 150% teholla kesäisin ja talvella tehot ovat 50%, teemme sen mitä on tarpeellista.

Jouluvaloja olen ripotellut pitkin asuntoa. Tänään kiinnitin Tähtivalon keittiön ikkunaan. Eteisessä "sataa" punaisia sydämiä. Laitoin valosarjan valumaan eteiseen ja olohuoneessa on valopyramidi.