Eilen oli viimeinen työpäivä sirkuksessa. Puolille päiville riitti touhua ja sutinaa jonka jälkeen rauhottui. Sitten sitä odotti, että kello nakuttaisi lukemat jolloin voisi lähteä pois.

Yllätyksiäkin oli varattu päivälle. Nimittäin en odottanut mitään Sirkuksen taholta. Itse kävin aamulla kaupan kautta hakemassa pari kakkua kahvipöytään. Tirehtööri oli hakenut myöskin piirakan ja sitten piti istua kaikkien pöydässä. Pieni puhe ja sain läksijäislahjakin. Minä olin hämmillään, mutta itseäni ihmetytti, että minua ei itkettänyt yhtään.

Tirehtööri karkasi hieman ennen kuin päivä loppui ja tuli vielä halaamaan ja sanoi, että toivoi, että pitäisin yhteyttä ja kävisinkin joskus.

2. Tirehtööri melkein purskahti itkuun kun menin sanomaan heipat. Hän kapsahti kaulaan ja vedet kiersivät silmissä.

Meidän ex-pelle laittoi viestiä kun istuin iltaruuhkassa: "Nyt se on ohi. ONNITTELUT" Hän on ollut vapaa jo vuoden sirkuksen hulinoista ja sen kyllä huomaa. Hänestä tuli paljon onnellisempi.

Ulkona tulee kaatamalla vettä. Toivottavasti kohta loppuisi. Olisi mukavampi muuttaa kun ei tavarat kastuisi. Nyt pitää alkaa pakkaamaan pillejä pussiin täältä päästä. Blogi ei lopu, mutta tässä saattaa olla taukoa päivä tai pari.

Elämä on ihanaa tuumaa Trapetsiprinsessa ja väläyttää leveän hymyn.