Voi kun tämä viikonloppu on mennyt nopsaan. Mitään kovin ihmeitä en ole touhunnut: viettänyt vain omaa aikaa. Perjantaina työpäivän päätteeksi otin matot kainaloon ja kävin puistelemassa. Lauantaiaamuna pyyhin lattiat ja lähdin kaupungille, samoin tänään. Kävin kiertelemässä ja katselemassa; kaupungin hulinaa ja hälinää, hukuttautumassa massaan.

Kirjakaupassa silmäni osuivat kirjaan joka oli tarkoitettu kummilapselle. Pysähdyin ja katsoin kirjaa, luin takatekstin ja kääntelin muutaman sivun... mutta sitten oli pako lopettaa kun silmät alkoivat olla uhkaavasti sumussa. Kirjan tekstit olivat kauniisti kirjoitettu kummilta lapselle. Oma kummipoika tuli mieleeni. Eilen tekstittelimme ja koulu oli mennyt mukavasti ja todistus oli hyvä. Kerroin, että kummitäti on ylpeä kummipojastaan. Tänään kummipoika onkin ollut isäni kanssa touhuamassa mökillä. He kun ovat parhaat kaverit.

Eilen ostin kaupasta Root Beeriä. Kauppaan oli ilmestynyt Amerikkahylly ja minähän pysähdyin heti sille. Ostin Star&Stripe Root Beeriä ja yritin juoda sitä American Idol finaalia katsoessani, mutta se oli pahaa. Sinni ei antanut periksi ja yritin juoda lisää, mutta pahaa se oli... pakko oli kataa pois.

Tänään tein Pepsi floatin Pepsi Chillistä ja vanilja jäätelöstä. Hyvää oli, mutta tuossa Pepsi Chillissä on jotain makeutusainetta joka ei taida sopia minulle. Hetki sitten alkoi kamala kutina ja olkapäillä ja selässä on "vesikelloja" Onneksi kaapissa oli antihistamiinia. Täytynee odottaa että kuinka akan käy... jos ei kohta helpota tämä kutina niin pitänee ottaa toinen.

Edit;
Antihistamiini auttoi. Kutina väheni puolen yön aikaan, joten sain nukuttua ilman pahempaa raapimista ja "vesikellotkin" painuivat pois.