lauloivat Saku ja Spiidi Kummelisketissä :D ja tuolta minusta tuntui eilen, että minä olen tuo paha keisari... Jurppi niin kaikki :D ja senpä vuoksi oma vuodatus on ollut vähän hiljaisella :D. On suututtanut maalaisjärjen käyttämättömyys. Kyllä se on niin, että iso palkka ja maalaisjärki ei korreloi keskenään.

Eilen sydänhalvauksen meinasi aiheuttaa eräs mies... ja nyt ei puhuta hyvässä mielessä. Olin pyöräilemässä mäkeä ylös ja kyseinen alue on tarkoitettu vain polkupyörille. Vieressä on puisto jossa jalankulkijoiden tulee liikkua. Välissä on orapihlaja-aita joka on n. 2 metriä korkea. Yhtäkkiä orapihlaja-aidan läpi pölähtää mies tyroksilaatikoiden kanssa. Onneksi olin valppaana ja sain väistettyä. Aidassa on reikiä ja välillä sieltä poukkoilee ihmisiä. Olen jo pidemmän ajan ollut sitä mieltä, että minun ei parane kuunnella minkäänlaista radiota, korvalappustereoita yms. koska onnettomuusriski kasvaa. Joten kuuloaistini on valjastettu turvallisuuden hyväksi.

Eilen suunnatonta ärsytystä aiheuttivat myös ihmiset, jotka kävellä tepastelivat pyörätiellä. Heillä oli korvalaput korvilla joten kellon kilkattelu menee kuuroille korville tai sitten oli jäätelön syöjiä... kiemurtelivat siinä edessä kun jäätelö alkoi valua... Siinä yrität miettiä mitä kautta ohi ja jos kelloa kilkuttaa niin se kallis jätski on maassa :D

Eilen tosin auttoi kun soitin lapsuuden ystävälle ja meillä oli kikatusjuhlat :D Miten se aina piristääkin kikatella hänen kanssaan. Isä kerran kuunteli kun puhuin hänen kanssaan ja hän totesi, että olipas synkkä puhelu :D Sain myös itse illalla puhelinsoiton toiselta ystävältä ja kikattelu jatkui. Hyvää teki... nollasi tilannetta ja nyt olo onkin kevyt.

Tänään olisi edessä häälahjan metsästys... tosin lista lahjoista on valmiina joten se helpottaa ostamista. Samalla pitäisi ostaa pari syntymäpäivälahjaa ja katsella itselle häihin vähän vaatteita :D Tosin omat vaateostokset taidan jättää minttumaarin jälkeisiin alennusmyynteihin :D

Mukavaa lauantaita :D Paha keisari on mennyt :D Hyvä keisari tilalla.