Kokeillaans jotain muuta kuin märinöitä (hymiö).

Tämän päivän lenkki teki hyvää. Tein parin tunnin kävelyn metsässä. Puin päälle lämpimästi, koska eilen olin ihan jäässä pienestä ulkoilusta. Tänäänpä olikin lämpimää. Hiki päässä pimpotin menemään. Taisin kävellä muutoinkin reippaammin kuin normaalisti, koska olin jo kävelemässä takaisin kun kurkkasin puhelimen kelloa ja se on ollut normaalisti käännöskohdan väliaika.

Pipo oli pakko riisua alkumatkasta, samoin hanskat ja takkia piti avata. Otin kuviakin muutaman, mutta ne vielä kamerassa.

Muutkin ihmiset olivat lähteneet lenkille. Poluilla tuli paljon ihmisiä vastaan. Olimme oikeaan aikaan liikenteessä. Kun kävelin takaisin tihutteli vettä. Kotiin päästyä kuulin hetken päästä valtavan kohinan ja vettä tuli kuin saavista kaatamalla.

Syönnin jälkeen oikasin sohvalle. Tarkoituksena oli katsoa Osbournes ohjelmaa. Ensimmäiseen mainoskatkoon jaksoin. Toisella puoliskolla nukahdin; heräsin siihen, että kuorsasin (hymiö). Nukahdin ehkä sellaiset 15 min. Jatkoin töllöttelyä American Choppers ohjelmalla. Jaksaa naurattaa isän ja pojan riidat. Isä vetäisi herneet nenään pyörän pakoputkesta. Pojalla on välillä vähän hällä väliä meininki.

Otsikko on Antoine Saint-Exupéryn kirjasta Pikku Prinssi. Tuo lause tuli mieleeni kun näin kummipoikani. Se lapsi näkee sydämellään. Näkee sielusi sopukoihin ja jakaa omista vähistä karkeista kaikille. Vaikka sanoin, että ei me aikuiset mitään nameja tarvita, että syö sinä vain niin hän halusi jakaa karkkejaan. Tulipa mieleeni se kun kerran ihmettelin hänelle, että mitenkä hänestä niin ihana on tullut. Hetken hän oli hiljaa, mutta sitten sanoi; "Mä oon varmaan syntynyt tällaisena."

Tämä viikonloppu kun on mennyt lyriikoita lainatessa joten pistetään vielä sunnuntai-illalle jotain muuta kuin Egotrippiä:
"kaunis on rumaa, sanot
ja minua paleltaa
vaan en lähde mihinkään
kun avaat ikkunan
ja annat tuulen puhaltaa
kadulla ei näy ketään
jolle huutaa kiitos
avaat rintani kuin lyhdyn
sytytät sinne kynttilöitä
liekki on ihmisen elämän muotoinen

ja kuu valkea käy yli kattojen
valaisten meitä
ja kuu valkea käy yli kattojen
rohkaisten meitä
niin, pelasta maailma
tee se jo tänään
tee jotakin mahdotonta ".

CMX ~Pelasta maailma.