Heipä hei, takaisin ollaan ja akku täynnä virtaa.

Bussimatka kotiin meni alkukangerteluista huolimatta hyvin. Lumisade toi ensin kuskille hieman jännittämisen aihetta. Myöskin minun pysäkki oli hieman hukassa, mutta kun osasin kertoa isomman paikan, joka oli seuraava pysäkki, palautui asia myös kuskin mieleen.

Luin kirjaa matkalla... En tiedä mikä tuossa Kajossa nyt oli, mutta silmät alkoivat lupsumaan ja pienet tupluurit piti matkalla ottaa.

Varmuuden vuoksi muistutin kuskia tulevasta pysäkistä ja hyvä niin. Hän oli omissa aatoksissa. Siinä vain tuo kipeä jalka muljahti hieman ikävästi, mutta ei onneksi mitenkään kovin pahasti (kipu oli siinä samassa ohi). Kuski huomasi vanhempien auton ja kysyi, että ollaanko minua vastassa. :) Ihanaa nähdä äiti ja isä :D

Lauantai meni Sudokujen, ristikoiden ja kryptojen parissa ja samalla ruokaa tehden ja iltapäivällä oli edessä mökkireissu :) myöskin kummipoikani tuli käymään sisarensa kanssa joten pelasimme korttia ja vaihdoimme kuulumisia.

Tänään olikin sitten kellojen vaihto oikeaan aikaan kotona :D ja ruuan jälkeen olikin melkein pakko lähteä bussille. Viikonloppu meni siis hujauksessa.

Nyt ei yhtään nukuttaisi... mutta kyllä sitä varmaan kohta pitää yrittää napata Nukku-Mattia hihasta.