Huomenta,

Eilinen ja maanantai olivat niin huonoja päiviä, että oli parempi, että en kirjoittanut mitään. Olisi tullut pelkkiä kirosanoja. Tuntui, että pikkuasiatkin ärsyttivät ja saivat niskakarvat pystyyn. Hyvä, että en eilen alkanut rähjäämään kahdelle naiselle; ajavat pyörätietä rinnakkain jutellen ja se pyörätie on jaettu pyöräilijöille ja kävelijöille. Lisäksi kohdalla on bussipysäkki joka on ahkerassa käytössä, joten jalankulkijoita on pysäkillä melkein aina. Minun oli pakko väistää jalankulkijoiden puolelle, kun nämä naiset juttelivat ja jatkoivat matkaa. Alkoi sapettamaan :D

Yksi setä oli viettänyt mukavaa kesäpäivää ja oli "pikku" tuiterissa koirapuiston kohdalla. Ei meinannut miehellä tie piisata, mutta onneksi kukaan ei tullut vastaan niin pääsin turvallisen välimatkan päästä ohi.

Suututusta aiheutti myös nainen joka käveli pyörätiellä (tarkoitettu pelkästään pyöräilijöille; jalankulkijoiden tulisi kävellä puiston puolella ja välissä on orapihlaja-aita). Oli päättänyt kävellä pyörätiellä, mutta kumpaa puolta... Huomasi minut ja meni orapihlaja-aidan vierelle.

Onhan tuosta Pahasta Keisarista se hyöty, että lähdin ostamaan ystävän häälahjaa toiselta puolen kaupunkia. Kotona söin muutaman voileivän ja matkaan. Vähän pelotti, kun matka kulkee läpi kaupunginosan missä aina sattuu ja tapahtuu. Kiukun voimalla meni sekin... taisin näyttää aika tuituilta siinä pysäkillä.

Lahja saatiin ostettua ja tulipa tuhlattua melko järjetön summa rahaa lahjaan, mutta se "jäi" meille; oltiin vähän myöhässä tuon ilmottautumisen kanssa sinne häihin. No kerrahan se kirpaisee (mutta minua taitaa kirpaista vieläkin ;-D)

Toista tuntia tämä minun seikkailuni kesti. Ensin ajattelin, että en lähde salille vaan otan rauhallisen koti-illan vaan sitten saan iiliä ja lähden salille vetämään sarjan :D ja hyvä niin... vaaka näytti uhkaavasti isompaa lukemaa kuin viikko sitten, joten kurinpalautus oli paikallaan.

Ilta meni lötkötellessä soffalla salaattia syöden ja nukkumatti tuli ajoissa, joten telkku kiinni ja unten maille. Heräsin vasta kun kello soi. Paha Keisari taisi väistyä takavasemmalle... vaikka taitaa nostella päätään vielä vähän... Varokaa siis minua tänäänkin :D