Huomenta,

Tulipa pidettyä tuossa viikonlopputauko. Perjantaina olin melko kiukkuinen ja en viitsinyt polkata silloin :D lauantai meni ensin kaupungilla syntymäpäivälahjan metsästyksessä (ystävällä on pian juhlat) ja hain ideoita. Ilta meni sitten ihan huilailessa.

Eilinen meni heräillessä rauhallisesti sunnuntaihin ja kotihommia tehden (pyykkiä oli taas vuori) ulkona tein melko pitkän lenkin.

Huomasinpa, että on pari päivää sitten ostamani kurkku (kotimainen) mennyt pilalle... Suututtaa. Se on sellaisessa tiukassa ja paksussa kelmussa ja täynnä homepilkkuja. Nyt on pakko laittaa se kurkku biojäteastiaan. Harmittaa.

Toinen harmituksen aihe on, että limonviikunan ruukkuun tulee hometta... En ymmärrä, että mistä. Multa on puhdasta; kaupasta ostettua. Ruukku on tosin sellainen altakasteltava... tuleeko sieltä se kosteus jotenkin tuohon ruukun pinnalle ja homehduttaa mullan. Varmaan on tehtävä jonkinmoinen pelastus. Ostettava uutta multaa ja otettava vain kukan juuripaakku siihen. Osaiskohan joku viherpeukalo auttaa?

Vähän "surullinen" polkka tuli tästäkin... Mutta ei anneta sen haitata. Ulkona on hieno maanantaiaamu. Se on pyöräilyaamu ja se on hyvä se...

Tänään selviää enneuneni kohtalo :D

Mutta taas näillä mennään :D Mukavaa aurinkoista viikkoa lukija ja lisää lukijoita on tullut; tervetuloa siis. Tässähän ihan liikuttuu.