Voi teitä ihania murusia, Hipi-ystäviä jotka riensitte avukseni murisemaan. Nyt tuntuu ihan siltä, että se ei olekaan aina Sukulaissielu yksin taisteua maailmaa vastaan. Kiitos ihan jokaiselle! Hipejä ootte kaikki! Paha Keisari kun tuppaa välillä kuiskutteleen korvaan, että olen ihan turha ihminen. Tämä auttoi kovin. Te olette siellä laulamassa sydämeni laulua aina silloin kun itse olen unohtanut sanat. Kiitos.

Tässä työsopassa on nyt niin monta kokkia, että siitä uhkaa tulla oikein suolainen soppa. Nyt te alatte nauraan kaikki, mutta Sukulaissielu on päivän aikana kelannut, että onko se työkaveri jossain välissä esim. sivulauseessa sanonut jotain tuosta työjutusta. Millään en saa minkäänlaista muistikuvaa. Ainoa oli se, että hän kiikutteli jotain papereita jossain vaiheessa kyseiseen juttuun liittyen. Toinen työkaveri otti asian sitten hoitaakseen... No vielä ei ole mitään katastorfaalista tapahtunut, mutta kun työkaverista ei saa nyt minkäänlaista otetta. Häntä ei kiinnosta koko asia. Yritä siinä sitten hoitaa homma niin, että kaikki olisivat tyytyväisiä. Pitää varmaan pysäyttää tyyppi ja sanoa, että "Hei nyt keskityt tähän asiaan! Kerrohan miten tämä juttu on sovittu hoidettavaksi." Eiköhän tämäkin juttu saada hoidettua kotiin jotenkin.

Radioasema jota kuuntelen töissä on soittanut kivaa musiikkia. Eilen ja tänään on tullut tämä biisi. Vitsi alkoi ihan naurattaan. Siis laita nupit kaakkoon, katso hauska video. Anna videon viedä sinut lomalle. Niin kasaria kuin mahdollista ja laula mukana. Toivottavasti sinuakin alkaa hymyilyttämään.