Onpas tänään tahmeaa. Olen reilun tunnin ollut hereillä. Nukuin todella hyvin, mutta silti on väsynyt ja voimaton olo. Yritän karjua itselleni "Liikkuu, liikkuu, liikkuu käskyä" mutta tuntuu, että sekään ei auta. Kahvia on juotu kolme mukillista. No kohta potkasen itseäni persauksille ja alan taas touhuamaan. Eihän tästä mitään näin tule (hymiö).

Eilen saunan jälkeen tuli levollinen olo. Oli mukava käpertyä sohvan mutkaan peiton alle katsomaan telkkua. Tosin silmät alkoivat lupsumaan ja jossain mainoskatkolla muistan ajatelleeni, että vähän aikaa pidän silmiäni kiinni. Olin tainnut torkahtaa taas hetkeksi. Laitoinkin telkun kiinni ja kömmin sänkyyn nukkumaan.

Tässä ajassa, pimeydessä on jotain voimallista, jota on ajoittaan vaikea kestää. Olisi eilen pitänyt lyödä hanskat tiskiin kesken työpäivän ja lähteä hetkeksi ulos kun aurinko paistoi.

Jaaha... jospas minä ottaisin nyt niskasta itseäni kiinni ja laittaisin itseni tuonne ruuhkaan.

Edit;
No nyt on uudet okulaarit hommattu. Tai siis saan ne viikolla, mutta näöntarkastus tehty. Hieman oli näkö heikennyt, mutta vain vähän. Vanhat lasit on kahdeksan vuoden takaa. Niilläkin kuulemma olisi vielä pärjännyt hetken, mutta nyt on uudet. Vaikka maksoivatkin, mutta ainahan lasit maksaa.

Kävin urheilukaupasta hakemassa kunnon juoksukengät. Nyt sitten vaan lenksalle ja hiksa päähän, mutta ei tänään. Kohta pitäisi lähteä tädin luona käymään. Kunhan saan tiskattua.