Eilen taas painelin aikamoista haipakkaa kotiin :D 25 min. Pyörällä pääsee :D niinkuin Egotrippi laulussa laulaa :D Hiksa päässä siis kotona. Illalla juttelin lapsuuden ystävän kanssa ja voi sitä kikatuksen määrää. Lomalla kun juttelin niin isä totesi, että onpas teidän jutut ykstotisia kun kamala kikatus kuului :D Illalla salilla ja taitaa taas rasva palaa kun nukkumaan mennessä tärisin kuin horkassa. Pakko oli kaivaa talviyöpaita päälle ja sitten parin tunnin päästä heräsin hiessä :D ja oli pakko vaihtaa lyhythihaiseen yöpaitaan.

Aamulla lokit aloittivat konserttinsa klo 5.20 ja roskisauto tuli koliseen puoli kuuden jälkeen. Kömmin ylös ja laitoin kahvinkeittimen päälle (se on aina illalla ladattu valmiiksi aamuksi; pääse paljon helpommalla kun ei tarvitse silmät sikkurassa alkaa mittaamaan kahvia suodattimeen) ja tietsikka tietty. Piti käydä tarkistamassa kuinka Vintti jaksaa. Hyvinhän hän; vahva, rohkea nainen.

Tänään oli pakko tulla Pepellä töihin. Kotikorttelissa on tänään siivoustalkoot klo 8 - 16 ja jos Pepe olisi jäänyt paikalleen niin se olis löytynyt jostain varikolta hinattuna. Ihanaa tämä kaupunkielämä. Tuli vähän surku, kun Pepe oli puhdas ja kiiltävä kun tulin tänne ja yhden illan ja päivän parkkeeraus ja Pepe oli pölynen... tulin vähän surulliseksi. Autotallipaikkaan ei ole varaa, mutta odottelen, että jos vaikka vettä satais (vaikka Pekka kyllä sanoi, että sitä ei kyllä tule nyt) niin Pepe puhdistuisi.

Tinka; sie oot hipi, tiesitkö sitä?

Jaa-a kai sitä olisi aloitettava tämän päivän hommat. Jaksuja enkelit :D ja auringonpaistetta päiväänne.

***

Kuplintaa ja ilotulitusta heti aamusta on tainnut joku herätä väärällä jalalla....****

 Ooooh... no nyt toinen hajottaa tietokoneen kun se ei toimi! Mikä täällä ihmisillä on??? Toinen taisi heittää sen lattialle, sen tietokoneen, kun olis hakenut apua, että joku tulis kattoon... No meni ja hajotti koneen. Päivitysta; kone ei hajonnut, mutta ei se varmaan kauaa kestä tuollasta riehuntaa.