Kun tässä on tehnyt muuttoa olen samalla miettinyt omaa elämää ja tätä rupeamaa. Muistan kun sain tämän työn ja samana päivän sydämeni särkyi. Tunteet mylläsivät täysillä ja mietin, että mitä minun pitäisi tehdä. Päätin kuitenkin jatkaa matkaa vaikka sydän rikkonaisena. Siihen talveen tuli monta muutosta, mutta hiljaa rutiinit auttoivat saamaan päivistä kiinni ja sydänkin hiljalleen parani. Monta asiaa näin jälkiviisaana ja tuumasin, että parempi olla yksin ja onnellinen kuin yhdessä ja surullinen, vaikka monesti sitä kaipaa kainalointia ja tunnetta, että sitä on tärkeä.

Vaa'an miinuspuolella on Sirkus. Työilmapiiri on huono, tirehtöörit painavat pään pensaaseen ja uskovat, että jos vaan kovasti uskoo niin kaikki paha vain häviää. Sirkuksesta tulee ainoastaa ikävä niitä muutamaa ihmistä jotka jaksoivat aina vaihtaa muutaman sanan.

Purnukka; se on pieni ja ahdas ja ei ole oma. Mutta se on ihan upealla alueella ja taloyhtiö on ollut mukava. Täällä jopa tervehditään paitsi tuo yksi naapuri joka ei koskaan sano mitään. Tai hetkinen kerran vahingossa tervehti minua.

Vaa'an pluspuolella on minun tukiverkkoni tulee lähemmäksi. Vanhemmat tarvitsevat apua ja nyt tämä pitkä matka tekee aina omat kommervenkkisä ja syö aikaa. Paljon ystäviä asuu siinä lähistöllä, joten varmaan en enää tunne oloani niin yksinäiseksi kuin joskus täällä. Iso kaupunki, mutta voit tuntea itsesi yksinäiseksi.

Muutto maalle on hyvästä. Raitis ilma, pyykin voit kuivattaa ulkona ja siinä tuoksuu tuuli, puhdas luonto.

Uusi työ joka vaikuttaa mielenkiintoiselta ja itsenäiseltä hommalta. Uskon, että siinä riittää haastetta minulle.

Mahdollisuus ostaa oma koti. Asuntojen hinnat eivät ole pilvissä vaan asunto on mahdollisuus ostaa ja maksaa kohtuuajassa.

Joskus sitä on vain rohkaistava mielensä. Uskottava itseensä ja haettava muutosta. Huonoonkin tottuu ja muutos saattaa pelottaa, mutta kun sen muutoksen tekee huomaa kuinka paljon uusia ikkunoita ja ovia avautuukaan ja enää ei tarvitse vanhaa kestää ja sietää.

Tämä auttoi jaksamaan kun meni huonosti:


Egotrippi ~ Nämä ajat eivät ole meitä varten