Oikein arvasin, noutajahan mulle tuli kun join kaksi lasia viiniä ja yritin potslojossa kattoa elokuvaa. Vähän jälkeen kymmenen silmä lupsasi ja ajattelinkin, että ihan hetken pidän silmät kiinni... Heräsin siihen että telkusta tuli uutiset. Olin kyllä elokuvan aiemminkin nähnyt joten suurta vahinkoa ei tullut. Loppuratkaisu oli tiedossa. Jim Carrey kyllä jaksaa naurattaa. Tänään olisi tiedossa "Sähköputkimies".

Johtuiko viinistä, mutta yö meni levottomasti. Pyörin sängyssä ja heräsin hikisenä; painajaisia en muista nähneeni. Heräsin ennen seitsemää vaikka olisi saanut nukkua. Oudon levoton olin. Muutin parvesta sohvalle ja torkuin siinä lisää. Uponneet laivat ei oikein jaksaneet pitää minua hereillä.

Olisin voinut mörköillä koko päivän kotona, mutta päätin lähteä sateesta ja sumusta huolimatta ulos. Ensimmäisenä menin ostamaan Earhooksit ja vaihdoin MP3 soittimen. Sain uuden tilalle. Pikselit näytössä rikki. Hyvä niin. Earhooksit on hyvät. Näissä on joku Turbo Bass toiminto ja hyvin tuntuu potkivan. Kevyet ja korvaan ei enää satu. Kauan siinä hyllyllä arvoin, että mitkä ottaisin. Mietin myös sankakuulokkeita, sankakuulokkeita niskalenkillä yms, mutta näihin päädyin.

Kävin katselemassa joululahjojakin, mutta vielä ei inspistä tullut, että menen ja ostan. No ainakin hieman ideoita on... nyt vain pitää kehitellä ja sitten tehoisku ja se on siinä.

Nyt arvon lähtisinkö salille ja saunaan vai alkaisinko askartelemaan niitä joulukortteja. Pitäisi varmaan laittaa joululevyt soimaan niin pääsisi tunnelmaan... Jatkan arpomista.