Aloitinkin tämän aamun kahdella lasillisella vettä. Suosittelen; lähtee kroppa hötskittämään ihan erilailla kuin kahvilla. Tosin Gustav on hyvä kakkonen ja kaksi kuppia kahvia meni veden päälle. Jännä kuinka vedellä voi olla virkistävä vaikutus.

Eilen vedettiin lapsuudenystävän kanssa maratoonikikatukset puhelimen välityksellä. Tekipä hyvää taas nauraa räkättää niin, että poskiin ja vatsaan sattui. Arvokkaita neuvojakin tuli.

Tänään pyöräilin taas töihin. Tiet ovat sulat. Huomasin jopa, että hymyilin kun poljin töihin. Se on harvinaista tuohon kellon aikaan ja näillä valoilla. Pupuja oli taas puistot täynnä. Ensimmäisessä puistossa oli äitipupu(?) kolmen pikkupupun kanssa. Toivottavasti eivät jää auton alle, kun pomppivat kuin päättömät kanat sinne tänne. Ja toinen pupukohta oli lähempänä työpaikkaa.

Vuodatus on ollut hieman tahmeana ja nyt kommentointi ei onnistu, mutta tiedän, että Hipi-Tuomas tekee kovasti hommia korjaakseen kaiken, pitää olla kärsivällinen. Tuomas on tehnyt kuitenkin koko viikonlopun yötä myöden hommia. Kommentit ovat blogin suola, joten jos teksteistä tulee aatosta tai ideaa niin laita vaikka sähköpostiin (sukulaissielu miukumauku hotmail piste com). Omat kommentit ovat kummasti hävinneet viikonlopun kommenttilaatikosta.

Elämme jänniä aikoja. Töissä jälleen kummallisuuksia, mutta näillä nyt mennään.