Eilen minulla oli uudet naiskengät jalassa työmatkalla ja kun illalla piti käydä vielä rautakaupassa hakemassa se sokka tuli käveltyä niillä naiskengillä. Naapurin isoon ruokakauppaankin eksyin ja kun kävelin kotiin alkoivat jalat huutamaan hoosiannaa. Päkiät olivat kipeät ja arat kun riisuin kengät jalasta ja sain huokaista. Isä olisi sanonut, että olin turhan markan roska, kun keekoilin niillä naiskengillä. Tänään taidan ottaa ihan tavalliset kengät ja annan jaloille hieman aikaa.

Kuulin, että Lehmäbaletti on jälleen alkanut. Opettaja on vaihtunut, mutta uskon, että Jasmin on kiva. Ajattelin, että voisin mennä kokeilemaan. Pitänee siis mennä keittiön pöydän alle odotteleen. Opettaja on luvannut hakea harjoituksiin.

Koska lehmäbaletin opettajaa ei kuulunut eilen, lähdin sitten salille. Pari julkkuakin bongasin. Sali teki hyvää ja saunan kautta palauduin kotiin. Yritin vielä katsella telkkuakin, mutta silmä alkoi lupsumaan siihen malliin, että laitoin toosan kiinni ja nukuin.

Huomasin, että yksi suosikkiblogeistani on loppunut tai tunnusta ei enää löydy. Elän vielä toivossa, että hän tulee takaisin.