Lauantaina uskallauduin keskustaan :D Ohjelmassa oli häälahjan metsästys (helppo, koska oli lahjalista ja sieltä valtsin vain sopivimman vaihtoehdon) ja kahden syntymäpäivänlahjan metsästys (tämä olikin sitten hankalampi rasti). Toiseen kysyin kaupan neideltä apua ja hyvän vinkin sainkin, mutta sitten tämä toinen synttärilahja oli hankalampi. Tiesin, että hän pitää Pentikin astioista ja tiesin, että eräät jälkiruokakulhot olivat uupelossa, mutta tuntui, että olisi pitänyt löytää jotain yllätystä siihen lahjaan... ei löytynyt joten jälkiruokakulhot (2 kpl) on nyt hänelle varattu ja hänen lapsosille on ostettu automatkalle muumi-cd. Eli se perinteinen katsele kirjaa ja kuuntele satua juttu mitä minä lapsuudessa tein, mutta silloin ei ollut cd-levyjä vaan c-kasetteja :D Tuo lapsosten lahja on ylläripylläri.

Jouduin kuuntelemaan kauppakeskuksessa myyntilätinät (perhana kun meninkin nostamaan katsetta... se on selvä uhrin merkki) kuinka kannattais vaihtaa toinen puhelinoperaattori kännykkään. Ei kiinnostanut yhtään; sanoin miettiväni asiaa Nykyinen toimii kuin unelma; ei kuuluvuusongelmia kuten olen kuullut että tässä tyrkkyoperaattorissa on. Myöhemmin keksin, että olisin voinut sanoa, että mulla on jo teidän liittymä, että kiitosta vaan... mutta kun mulla ei koskaan välähdä just siinä.

Löysin itselleniki jotain. Häihin löysin ihanan huivin :D se uudistaa mekkoni kivasti ja on harteilla jotain.

Jalat oli ihan soseena, kun kotiin pääsin ja menikin sitten lötkötellessä loppuilta.

Tänään tein saitsarikierroksen kameran kanssa :D Ulkomaille lähti kuvat :D kun kaverit halusivat näkymiä :) ja salilla kävin niin kuin eilenkin.

Gerberan "raato" lähti. Se oli niin surkean näköinen rankku tuossa ikkunalla joten päätin, että ei siitä enää kukkaa tule. Tulin takaisin ja päätin, että annan miniruusulle vettä... annoin vettä ja aloin ihmetellä seittiä oksissa... tarkempi tutkailu paljasti, että koko kasvi oli täynnä pienen pieniä vaaleita ötököitä, joten biojätteisiin lähti sekin. Mäntysuopaa ei ollut varastossa joka olisi ollut hyvää tuholaiskarkoitetta... Nyt nurkassa on enää limonviikuna.Se pärjää ainakin vielä...

Purnukka alkaa olla jo kuuma. Kaivoin tuulettimen esiin ja tein vanhan kikan; ikkuna auki ja tuuletin ikkunan eteen tuomaan hieman viileämpää ilmaa sisälle.

Vähän imurointia ja kokkailuja :) ja tämä viikonloppu on mennyt hujauksessa. No kohta olen lomalla joten vapaata tulee enemmän :) ja se on hyvä se. Muuten paha keisari voisi olla vieraisilla useammin.