Tässä on mennyt pari päivää ihan muualla. Ystävä tuli kylään ja illat ovat menneet hänen seurassa, joten kirjoittaminen on jäänyt. Hauskaa on ollut. Hyvää vastapainoa kaikelle. Illat menneet kokatessa ja jutellessa.

Eilen illalla suunnistettiin elokuviin. Käytiin katsomassa Parfyymi niminen elokuva. Johan oli mielenkiintoinen raina. Itse en olisi lähtenyt katsomaan kyseistä pätkää, mutta ystävä halusi, joten lähdin seuraneidiksi mukaan. Parfyymi kertoo erään murhaajan tarinan. Ensimmäinen tunti meni vähän niin ja näin kun elokuvassa pohjustettiin miksi miehestä tuli mitä tuli. No sitten pääsi jyvälle niin eiköhän ohjaaja/käsikirjoittaja heittänyt niin absurdin puolituntisen loppuun, että samassa rivissä istuneet tytöt kikattelivat loppuelokuvan. Minä nostelin kulmakarvojani... tuumaten, että on ainakin hyvin epätavallinen loppu tässä. En viitsi spoilata ja kertoa mitä tapahtui, sanonpahan vain, että en kyllä osannut odottaa tuollaista loppua. Pidän itseäni herkkänä ja yleensä kaikki tuollaiset murhajutut vaikuttavat uneen, mutta viime yönä nukuin kuin tukki. Ystävä oli kuulemma valvonut, kun uni ei ollut meinannut tulla silmään.

Ulkona on n. -10C pakkasta ja kova tuuli. Taitaa jäädä ulkoilu tältä päivältä vähiin. Eilenkin se oli hetkellisiä pyrähdyksiä maailmalle kotipesästä. Tänään aamulla tuli jo pieni lenkki tehtyä. Taidan jättää väliin ja käyn salilla puurtamassa.

353619.jpg
Laitetaan tähän edellisen lauantain tornikuvauksia.

Purnukka on hiljainen. Hieman haikea ja surullinen olo. Jotain pitää kyllä tehdä. Ulos tai salille... Arvontaa.

Mukavaa sunnuntaita kaikille.