No niin pää auki askartelussa. Kaksi ensimmäistä korttia tehty. Tosin parin viinilasin jälkeen en kyllä suosittele. Kävin pienet väittelyt itseni kanssa. Ensimmäsessä kortissa aloin latoon palasia yhteen. ja sitten yhdessä vaiheessa mietin; "Miks tässä kaavassa on numerot?" No tollo Sukulaissielu se kertoi järjestyksen missä järjestyksessä niitä suikaleita ladotaan; DAA! Lopputulos ei kuitenkaan hassumpi
266293.jpg

No seuraavan kortin päätin tehdä oikein. No sitten jossain vaiheessa luin ohjetta, että ei tule kun kahta väriä ja minä laittelin mitä sopivia suikaleita oli. No menköön taiteellisen vapauden piikkiin.
266294.jpg
Liima alkoi jo söhrääntyä kuten huomaatte. (Ohjeessa sanottiin, että käytä teippiä... Tiedän oon ittipäinen! Minähän en mitään teippejä ala leikkaileen (ja toisekseen ei olis varmaan riittänytkään.)

Kysymys; kehtaako laittaa meneen vai pistetäänkö suoraan roskiin?

Nyt tulee dilemma; mun suosikkidekkari Matula tulee kakkoselta ja samaan aikaan tulee Jim Carrey neloselta... Matula vai leffa... Lähden arpoon jos vaikka kumpiakin. Nimimerk. "Ein Fall für zwei" on ollut puhelimen soittoäänenä.
Höpöpostaus. Musana oli Emma Shapplinia ja Sarah Brightmania.

Nyt pitää rientää arpoon.