Heipsuli vei reissuta palattu,

Uih kun olinkin väsynyt perjantaina... Laulaa loilotin kurkku suorana autossa ja yskänpastilleja imeskelin. Kuuntelin ruuhkatiedotteita ja pääsinkin hyvin köröttelemään kotiin. Olin niin pihalla ja väsynyt, että tuutulauluja ei perjantaina pahemmin tarvittu :D avasin ikkunan ja otin kevyen peiton ja minä olin unessa.

Lauantaina saimmekin lounasvieraita; Kummipoikani ja hänen sisarensa tulivat meille lounaalle. Äiti valmisti kaikkea lasten herkkuruokia ja voi... lapsoset söivät ähkyyn :D. Ruuan päälle maittoi mökkitouhut. Meillä on mökillä vesipumppu; käsin pumpattava ja lapset halusivat pumpata vettä :D No keksimme, että pumpatkaa kastelukannuun ja kiikuttakaa kukille vettä. Voi sitä riemua :D siinä meni monta tovia :D ja kukat tuli kasteltua. Toinen hauska puuha oli pestä auton lattian kumimatot :D. Ruohonleikkuu oli myös mukavaa :D Aivan ihania lapsia. Sain isot halit ja ikävä oli ollut heilläkin.

Tänään kävimme hautausmaalla viemässä vähän lisää kukkia. Tähän saakka on ollut vain orvokkeja, koska ne kestävät pakkasta. Tänään veimme isot ruusubegoniat :D

Paluumatkalle lähtiessä isä muistutti, että aja nätisti :D Lupasin niin tehdä. Tänään tuli taas todistettua, että turvavälit on hyvä pitää. Edellä mennyt auto teki äkkijarrutuksen; sorsaperhe ampaisi tien yli. Ehdin reagoida takana tulevaan... Sorsaperhe pääsi turvallisesti tien yli.

Voi että minua inhottaa perälaudassa roikkujat. Tänään sellainen hiillostaja ajoi takanani. Tiellä jolla ajelin on myös kameravalvonta... Yritin kiristää vauhtia hieman koska jos olisin jarruttanut auto olisi ollut takakontissani. Pitkän tovin roikuttua ja minun siirryttyä reunaan auto ohitti minut ja sain jatkaa omaa vauhtia. Yleensä tällä kameroidulla osuudella ei kukaan suihkaroitse ohi.

No turvallisesti ollaan perillä. Pepe sai uudet pyyhkijät :D ja tankin täyteen bensaa seuraavaa reissua varten :D