Eilen rahjustauduin kuntosalille. Nyt on tärkeä saada sydän sykkimään jostain muusta kuin stressistä. Se lähteminen on aina hankalaa, mutta onneksi menin ja puursin salilla.

Salilla sattui outoja. Salille tulin nainen ja hänen mies. Mies tuli sisälle vaikka sali on tarkoitettu vain naisille. Hän siis sai aika tuimia katseita. Jäi kuitenkin istumaan salin puolelle. Nainen meni solariumiin... mutta siinä kun hän meni kysymään kumpi olisi vapaana olin huomaavinani, että hänellä olisi silmä mustana, mutta hän oli yrittänyt sitä meikillä peittää. Mies jäi "vahtiin" oven viereen. Tuli vain mieleen, että olikohan sitä naista hakattu... oliko hakkaaja se mies? Nainen ei kauaa viipynyt solariumissa. Suuteli miestä... Minulle tuli mieleen, että olikohan se joku esitys. Hän on noilla ehdoilla päässyt sinne solariumiin. Kovasti kummastutti, että sen miehen piti "vahtia" vaikka sali on vain naisille.

Illalla nukahdin telkkarin eteen. Heräsin kun ohjelma loppui ja toinen alkoi. Laitoin kiinni ja nukuin kunnon yöunet... mutta siltikin väsyttää.

Ehkäpä pyöräily raittiissa aamuilmassa auttaa.