Elmalta jäi eilen boldarit väliin... tosin Anne oli kerinnyt päivittämään tiedot, mutta jos joltain muulta jäi tämä vehtailu väliin niin tässä on "lyhyt" kuvaus illan tapahtumista.

Venetsiassa hotellihuoneen ovelta kuuluu koputus, vihainen sellainen. Morkani menee avaamaan oven ja siellä on Vale-Bruuke jonka kaulaan Ritke syöksyy. Kun vihdoin ja viimein näytetään vale-Bruuken kasvot... Morkani ei ollut löytänyt yhtään Bruuken näköistä naista ainoa mikä muistutti Bruukea oli tukka. Vale-Bruuke oli kuin myrskyn merkki. Huusi Ritkelle, että se on nyt ohi ja sinun on parempi Morkanin kanssa, hän ei enää halua Ritkeä. Ritke yritti sovitella. Sanoi, että hän on tannut tehdä jotain todella pahasti ja kysyi etteikö asiasta voitaisi jutella. Vale-Bruuke huusi vain "Min en haluu olla sun kanssa!" ja kaivoi taskustaan sormuksen jonka löi Ritken käteen (Vale-Bruuke ja Morkani eivät tiedä mistä oikea/aito Bruuke on vihainen joten kaikki peiteltiin huutoon ja kiljumiseen ja vaihdettiin sutjakasti puheenaihetta toim.huom.). Ritkelle tämä mesoaminen ei mene läpi. Hän sanoo, että nyt tässä asiassa joku mättää ja kaikki ei ole oikein. Hänellä oli sisäinen tunne, että hänen pitää pitää huolta jostain ja hän keksii kysyä lapsista. Vale-Bruuken kasvoilla häivähtää kauhu ja epätietoinen ilme ja hän vilkaisee Morkania joka vienosti takavasemmalla vaivihkaa pudistaa päätään ja Vale-Bruuke sanoo, että heillä ei ole lapsia ja sekin on yksi syy eroon. Vale-Bruuke on halunnut lapsia ja Ritke ei. Kovan mesoamisen jälkeen Vale-Bruuke sanoo, että Ritken on parempi Morkanin luona, joka antaa kaiken anteeksi ja tukee häntä ja Vale-Bruuke ei halua koskaan nähdä Ritkeä. Vale-Bruuke lähtee huoneesta ovi melkein paukahtaen.

Ritke saa kamalan päänsäryn ja Morkani on heti hoitamassa häntä ja pyytää, että hän menee nukkumaan ja lepäämään. Ritke toteaa: "En voi uskoa, että olen ollut tuon naisen kanssa naimisissa. En tuntenut mitään häntä kohtaan" Morkanin silmissä pilkahtaa toivo ja turbohuulet koskettavat Ritken poskea ja hän on niin pahoillaan että tässä kävi näin. Ritke menee makuuhuoneeseen ja Morkani sanoo "Nyt saamme toisen tilaisuuden" ja hän soittaa Vale-Bruukelle kiittääkseen hyvin hoidetusta näyttelystä. Vale-Bruuke sanoo, että hän oli palveluksen velkaa Morkanille, mutta Morkani on JULMA. Hän toisteli, että hänen tekonsa oli julmaa. Morkani kohauttaa olkapäitään ja sanoo, että Ritke tulee kiittämään häntä tästä joskus.

Oikea/Aito Bruuke on murheen murtama ja valvoo yksin hiljaisessa talossa katsellen takkatulta. Yhtäkkiä hän kuulee terassilta ääntä ja näkee ison varjon verhojen takana. Hän nappaa ranstakan (=hiilihanko tai siis se systeemi millä voidaan kohetaa tulta. Meillä kotona se on ranstakka) ja hiippailee avonaiselle terassin ovelle ja on juuri lyömässä tunkeutujaa ranstakalla, mutta tämäpä saa kädesta kiinni. Tulija on Nick. Nick saa Bruuken rauhoittumaan ja Bruuke lopettaa huutamisen. Järkyttyneenä kummatkin katsovat toisiaan. Nick kertoo, että hänen avaimet on unohtuneet taloon sisälle, kun hän on ollut Britketin kanssa altaalla viettämässä iltaa (minä luulin, että kohtaus olisi ollut Steppanin uima-altaalla, mutta ilmeisesti näin ei ollutkaan). Bruuke kertoo, että hän ei saa unta ja kaipaa Ritkeä ja hänellä on tunne, että Ritkelle on sattunut jotain kamalaa. Hänellä on sellainen tunne sisällä. Nick rauhoittelee Bruukea ja kertoo, että avioliitossa on ylä- ja alamäet ja avioliitto on kuin meri. Bruuke kertoo, että Hector eli Heka on ollut aiemmin illalla rauhoittamassa häntä. Bruuke kertoo, että hän on tyytyväinen, että Nick ja Britketti on yhdessä. Nick kun on mies joka on luotettava, aina paikalla ja osaa auttaa. Nick lisää, että hän on erittäin huumorintajuinen ja sitä ei sovi unohtaa. Samalla Nick sanoo, että hän on jokaisen naisen unelmamies... Melkein jokaisen ja hän luo kaipaavan ja tunnetta täynnä olevan katseen Bruukeen ja nappaa hänen syleilyyn. Nick lupautuu jäämään vierashuoneeseen yöksi ja käyttäytymään kunnolla, jos  Bruuke haluaa. Bruuke patistaa Nickin kotiin.

Throne ei saa unta ja on ollut koko illan hiljainen. Darla kyselee mikä Thornen mieltä painaa. Thorne kertoo, että nyt hän tajusi kuinka herkkää kaikki on... hän melkein menetti äitinsä onnettomuudessa, Helen on kuollut ja Ritke on teillä tietämättömillä. Darla nousi ylös ja silitteli miehensä hiuksia ja kertoi, että heillä kaikki on hyvin. Pari siirtyi sänkyyn ja pusuttelun jälkeen tunnelma alkoi olla lämmin ehkä hieman kuuma. Kuuluu lapsen itkua. Alexandra heräsi. Throne kunnon isänä oli valmiina menossa, mutta Darla sanoi, että hän menee sillä Throne tarvitsee kaikki voimansa kun hän palaa. Thorne jäi sänkyyn makoilemaan ja virnistys oli sitä luokaa että!

Tässä pieni selostus eilisestä Boldareista :D