Lainaus Herkulta tuo otsikko.

En tiedä mistä johtuu, mutta nyt on päällä uskomaton Flow. Vaikka hihityttää ja naurattaa tänään niin kaikki on sujunut hyvin. Pepe jaksoi odottaa alhaalla ja olimme alta aikayksikön kotona. Oletin, että olisin istunut ruuhkassa, mutta jostain kumman syystä matka meni 10 minuutissa. Normaali on yleensä 20 - 30 min. Yhdessä solmukohdassa iski jo, että nyt on jotain outoa, kun olen tässä ja tässä ei ole kamalaa jonoa. Autolle löytyi paikka melkein ikkunan alta ja se on hyvä se. Nimittäin välillä pitää käydä tarkistamassa, että Pepe on kunnossa ja minä olen muistanut laittaa pysäköintilupani ikkunaan.

Nyt on pyykkitupa varattu pariksi tunniksi ja ensimmäinen kone on jo pyörimässä. Perunat on kiehumassa ja kello ei ole vielä paljokaan :)

Lupailin aamullisessa kirjoituksessa, että voisin laittaa vielä kuvia keikalta :) Nämä ovat keikan loppupuolelta.
59287.jpg
Mikki revittelemässä. Onnistuin saamaan valot kivasti kuvaan. Nuo taustalla olevat pyöreät valot näyttävät joissakin kuvissa kuin joku olisi ampunut reikiä seinään :D

59288.jpg
Tässäkin kuvassa on tunnelmaa. Olen nimittäin Vintin keikkakuvissa aina ihallut Vintin tapaa saada valot kuvaan. Voisin sanoa, että tämä oli ehkä kaikkein paras kuvista. Pikkasen retusoin tätä, mutta kamera vangitsi sen mitä halusin.

59290.jpg
Tämä taisi olla Asunto 35. Numerot pyörivät tuolla taustalla. Välillä olin niin musiikin lumoissa, että kuvaaminen unohtui :)

59291.jpg
Mikki vetäsee soolon ja kopsuttelee päätään tuohon mikrofoniin :D

Ok vielä olisi yksi kuva, mutta jätetään se vielä tuonne arkistoon. Nyt on Egotrippeilty :D

Toivottavasti tämä flow on nyt sitä, että jaksan touhuta kotihommani, käydä kuntosalilla ja sitten illalla virta sammuu kuin napista painamalla ja minä nukun kuin tukki :D

Kiitos lukijat kun jaksatte tätä :D Niin uusia lukijoita oli tullut. Tervetuloa. Kommentoida saa :)

Ulkona sataa vettä. Onneksi en ollut pyörällä. Nimittäin olisin puhunut kielillä tuossa ilmassa ja tämä Flow olisi mennyttä.

Päivitys: Flow vain jatkuu. Kirjoituksen jälkeen sain pyykit pestyä, levitettyä kuivamaan, syötyä, imuroin ja katsoin yhden jakson Studio Julmahuvia :D juttelin äidin kanssa (tosin pikasesti) ja kävin kuntosalilla ja saunassa ja nyt on kuin uusi ihminen. Ulkona satoi vettä. Ei edes harmittanut se... tiedän, että lumet sulaa nyt... kunhan sää pysyy plussan puolella niin hyvin menee. Nyt ei edes väsytä... tiedän, että kohta on mentävä nukkumaan... Taitaa olla vielä Studio Julmanhuvin vuoro.
Musiikkina: Stellan kuuntelija. (olen menettänyt sydämen Piste laululle) Stella tuli lahjana :)