Vanha sirkus jatkaa temppuilua. Yksi asia on saatu korjattua, mutta toista eivät suostu korjaamaan. Suututtaa, mutta yritän toista kautta; ehkäpä sieltä löytyy ratkaisu asiaan. Että kehtasivat vielä valehdella lähtiessä. Yksi asia on varma. Minulta on turha odottaa apuja enää siihen sirkukseen. Saavat touhuta nyt omillaan ja omin neuvoin. Minulle riitti. Pitäkää tunkkinen prkl.

Uusi sirkus on upea. Minusta pidetään huolta ja tässä päivänä muutamana oli palaveri herra isoherran kanssa. Hän halusi, että menen koulutukseen syksyllä ja toinen iso pomo sanoi, että minusta ei näy mitenkään ulos jos joku asia on hankala tai minä olisin paniikissa. Hän on käynyt pyytämässä apua jo muutamana aamuna ja minä olen mielelläni auttanut. Ensi viikolla minut otetaan yhteen isompaan juttuun jo selvittelemään miten hommat etenee koska pystyn auttamaan pomoa kielitaidollisesti ja painottavat kovin, että uudet silmät näkevät paremmin ja kyseenalaistavat ehkä jotain mitä on vain totuttu tekemään jollakin tavalla. "Kun on aina tehty näin" -periaatteella. Luottamus ja se usko joka uudella sirkuksella on minuun on palauttanut elämän iloni takaisin. Ihanaa olla tarvittu.

Perjantaina uudessa sirkuksessa meillä oli kikatufestivaalit. Puhuimme höpöjä ja nauraa kikatimme kuin pienet tytöt. Pomoakin nauratti kun kerroin, että "sori ollaan vähän höpöllä päällä." Totesi vain hymyssä suin, että niinhän sitä pitääkin.

Infona kerrottakoon, että Blogger ei anna mokkulan kautta kommentoida. Hallatar ja Tinka; olen käynyt lukemassa, mutta kommentoimaan en pääse vaikka kuinka haluaisin. Bloggerin kommenttilaatikko joka aukeaa uuteen ikkunaan jää aina mokkulassa blankoksi.

Muidenkin blogeja käyn päivittäin lukemassa, mutta kommentointi jää kun mokkula on hidas. Nyt toivonkin, että linkkimasto päivitetään pikaiseen ja pääsen 3G verkkoon ja nopeampien yhteyksien luo.

Hallatar; Kiitos. Sydän riipus on kaunis. Sinä oot niin hipinen! Olisitpa kuullut kun avasin kirjekuorta ja sanoin "Oih kuinka kaunis." Iso kiitos sinulle. Huomenna aion laittaa kaulaani sen.

Laulaminen ja maalaaminen jatkui tänä viikonloppuna. Isän radio soitteli vanhoja iskelmiä ja maalaus sujui sutjakkaan laulaen. Nyt on isän liiterin seinät maalattu kahteen kertaan. Isä tuumasikin, että on se hyvä, kun olet tässä lähellä. Muutoin olisi tämäkin vielä vaiheessa.

Ihanaa alkavaa viikkoa.