Vintti haastoi jo eilen minut tähän, mutta illan oli kone säpissä :D joten vastaan haateeseen vasta nyt eli tämän päivän plussat ja miinukset pitäisi listata; aloitetaan hyvistä:
 
Plussat:

* Auttajanainen tuli aamulla vastaan; iloinen hymy, käden heilautus ja moi kuului. Hymyilin takaisin ja sanoin huomenta.
* töissä ilmastointi pelaa (työkaveri tässä säikytteli, että se puhaltaa vaan kuumaa ilmaa toi ilmastointilaite. Taitaa olla rikki. Ja minä uskoin... Itseasiassa oli talvelta jäänyt lämpöasento vaan päälle ja eilen toinen työkaveri laittoi asetukset oikein. Kylmää tulee... miellyttävää)
* Pomo kysyi, että saako lomalla soittaa jos tulee ongelmia (ymmärsin tämän kiitokseksi; osaan ratkoa asioita)
* Tämän viikon on voinut pyöräillä t-paidalla ja shortseilla. Kuten myös tänään vaikka olikin vähän viileämpää.
* Loma on aivan nurkan takana. Tämän voimin jaksan vaikka mitä. Olen loman tarpeessa kuten edellisestä runoilusta kävi ilmi. Eilen otti kaikki päähän.
* Suurin osa töissä ns. "hankalista jutuista" on hoidettu; ei jää sijaisen harmiksi montakaan juttua. Kadonneeksi luultuja papereita löytyi omasta pinosta kun pläräilin läpi.

Miinukset:

* Suututta töissä kun soittopyyntöihin ei vastata. Ihmiset soittelee tuohtuneena takaisin ja kiroilee mulle kun homma ei pelaa. Ilmeisesti ymmärtävät, että ei ole mun vika... ketään ei voi pakottaa soittamaan, mutta harmittaa.
* Setä joka seikkaili keskellä pyörä/jalkakäytävää ja piti oikein miettiä, että mitä kautta ohi (menin varovasti ihan turvallisuussyistä; jotta jos hyppää eteen niin ei käy kovin pahasti).
* Huominen vähän jänskättää. Muistanko kaikki mitä pitää ottaa mukaan. Pyörä lähtee pyöränkuljetustelineessä mukaan. Kerran pyörä on kulkenut kotireissun mutta silti jänskättää. Se Bilteman vekotin näyttää aina vain hepposelta ja pelkään, että pyörä pompsahtaa pidikkeistä keskelle motaria vaikka olen köyttänyt sen mustekaloilla :D (äidin kanssa vähän puhuttiin, että jos vaikka jätän nyt pyörän tänne ja otan seuraavan kerran mukaan; vähemmän tavaraa, vähemmän porukkaa liikenteessä jne.)
*Purnukka on kuuma; yöllä nukkuminen on levotonta vaikka puhallin puhaltaa varpaisiin. Pitää kokeilla ikkuna auki nukkumista mutta ne lokit kirkuu ikkunan takana.

Siinäpä noin äkkseltään mitä tuli mieleen. Nyt salikamat kasaan ja salille ;D Ai niin ja se Alastalon suosittelema dokkari.. Anna Netrebko. taitaa mennä kovalevylle :D. Eikun ehdinhän mä salilta takaisin :D

Haasteen saa ottaa kuka tahtoo.