Eilen oli todella valoisaa heti aamusta ja kävellessäni kohti sirkusta tein tietoisen päätöksen. Hengittelin raitista ulkoilmaa ja ajattelin mielessäni "Valutan kaikein pahan ja negatiivisen energian itsestäni ulos. Valutan samalla kaiken kivun tänne. Tänään olen ja ajattelen positiivisesti." Kaikki paha valoi sormenpäistäni sinne luontoon ja oloni keveni. Alastalon ohjetta muistellen annan pomojen murehtia, niillä on isompi palkka. Olo oli kevyempi ja käsivarren puristava kipu väheni. Tiedän sen olevan stressiperäistä. Kipu palaa aina töissä ja helpottaa kun olen poissa. Alkuviikosta olin todella huonossa kunnossa, mutta tuo tietoinen päätös auttoi.

Päivän myötä sirkuksen hulina meinasi kääntää ajatuksen negatiiviseksi joten suljin hetkeksi silmät ja hengitin ja hoin mantraani "Valutan kaiken pahan ja negatiivisen energian itsestäni ulos." Välillä hyräilin radion mukana ja jutustelu Astraalin kanssa auttoi niin, että totesin Astraalin kaukoparantaneen minut.

Illalla kävelin pidemmän matkan ulkona. Nautin ihanasta auringonpaisteesta ja siitä, että lumi suli. Kotiin päästyä laitoin äidin kiitoskortit matkaan äidille. Taitelin äidin kortit valmiiksi täällä; tein taiton ja asettelin tekstit. Kotona sujautin kortit isoon kuoreen ja kävelin postiin ja postitin kirjeen äidille.

Kaupasta ostin itselleni ihanaa Ben & Jerry jäätelöä ja ruuaksi tein kusottoa. Namia tuli. Illalla uni tuli heti Greyn Anatomian jälkeen joten nyt takana on kunnollinen määrä unta.

Tänään pitää tehdä jälleen tietoinen päätös; en anna negatiivisen energia tehdä itseäni kipeäksi.