Huomenta,

Oikeassa olin, pyöräily herättää aina ja saa myös ajatukset liikkeelle. Sain Pepen niin hyvään paikkaan, että nyt poljetaan pyörällä oikein tosissaan :D Pepe saa olla tisurissa (mummoni käyttämä termi) omalla paikallaan siihen saakka kunnes jälleen tarvitsen. Pepen kunto tulee näin ollen tarkastettua päivittäin kun on reitin varrella ja se on hyvä se :D

Ärripurria tänä aamuna aiheutti Euroopan omistajat; pyöräilijät jotka ajoivat keskellä pyörätietä ja väärällä puolella. Tänään yksi suhari meinasi ajaa päälle :D kun ajoi niin keskellä ja pakotti minut jalankulkijoiden puolelle omalla touhullaan. Onneksi kukaan ei ollut kävelemässä siellä.

Toinen ärripurrin aiheuttaja oli auto, joka oli parkkeerattu taas pyörätielle. Tämä iso rekka esti näkyvyyden huoltamon pihasta autolle jotka olivat tulossa yleiselle tielle ja pyörällä piti taitella ruohikolla ja väistellä autoa ja puuta ja samalla seurata autoja jotka lähtevät huoltamon pihasta. Se on kumma kun pitää päästä sisälle saakka sillä autolla.

Mutta se on Sakarin pakko tanssia kun kepillä tahtia soitetaan sanois isä :) eli näillä menään. Onkohan meillä tänään aamupalaveria... Pitää mennä tarkistaan.