Eilen päätin käydä täyteenahdetussa tavaratalossa joten menin odottamaan bussia. Bussipysäkille ilmestyi setä joka höpötti itsekseen. Sivusilmällä vilkaisin ja huomasin, että hänellä on kuulokkeet korvissa joten ajattelin, että hän hiljakseen laulelee siinä odottaessaan.

Setä istui taakseni ja yritin saada selvää supatuksesta. Ensin tajusin, että ei ollut suomea tai englantia mitä setä supatti. Saksaksi supatteli ja ilmeisesti hänellä oli kielikurssi menossa ja hän toisteli lauseuta hiljaa omalla paikallaan. Erotin sanoja zum Beispiel, Kopfschmerz, Rückschmerz, zu Hause.

Tavaratalo oli täysi... alkoi ahdistamaan joten lähdin pois noin 15 min. jälkeen.

Toissa päivänä oli pissikset äänessä. Mahdotonta tekonaurua ja kovaa. Eräs tyttö huuteli, että kuski oli kaksi minuuttia myöhässä ja hän tekee valituksen. Toiset tytöt yrittivät hieman rauhoitella, että onhan tuota lunta tullut paljon. Hengähdin helpotuksesta, kun pääsin pois.

Tänään heräsin siihen kun lintu lauloi ikkunan takana. Siihen oli ihana herätä. Lintu lensi pois ja minulla oli vielä tunti aikaa nukkua. Puoli tuntia ehdin nukkua kun aurat tulivat keräämään lumia pois kadun kulmasta. Siihen oli kasattu toista metriä lunta.

Se olis työviikon viimeinen.