Eilen kirjoittamani teksti hävisi bittiavaruuteen kun mokkula meni juntturaan ja ilmoitti virheen kun olin kirjoittamassa tekstiä. Nyt siis uusi yritys.

Viikkoon on mahtunut monenlaista.

Uneton yö kun mietin ja pohdin olenko tehnyt virheen (Kiltin tytön syndrooma ja perfektionismi iski päälle oikein kunnolla). Lopulta yöllä valvoessa päätin, että mietin aamulla ja silloin on aikaa miettiä. Joku enkeli oli korjannut virheeni. Omista pidetään huolta. Se on ihanaa juuri tuolla.

Torstaina meillä oli ihan hervoton päivä. Nauraa kikattelimme; ensin puhuimme lapsuuden tv-ohjelmista. Kikattelimme kaikkille hassuuksille. Ruokatunnilla päädyimme miettimään työntekijöiden Alter Egoja. Paljastui, että töissä on Batman, Robin ja hovimestari. Nauraa kikatimme hysteerisinä ja vedet silmissä. Saimme muutkin mukaan nauramaan. Olimme ihan hassuja.

Perjantaina huomasin taas, että vihreä mörkö kummitteli mielessä. Itsesäälissä rypemistä. Kenellekään kelpaamaton.

Lauantaina vein kummipojan Ideaparkiin ja elokuviin Tampereelle. Meillä oli hauskaa. Ideaparkissa kävimme LegoShow'ssa. Totesimme, että Helsingin LegoShow oli parempi, mutta hauskaa oli siitä huolimatta. Kävimme syömässä Coyote Bar & Grillissä. Ruoka oli hyvää ja palvelu erinomaista. Kummipojalla on paha allergia ja ruuan kanssa pitää olla varovainen. Ruuassa ei missään nimessä saa olla maitoa tai se tietää sairaalareissua. Mausteetkin on kiellettyjen listalla. Kummipoika sai lehtipihvin maustettuna suolalla ja hyvää oli ja vatsan sai täyteen. Oli mukavaa hemmotella häntä. Hän auttoi kovasti muutossa. Lupasinkin hänelle, että korvaan sen hänelle jotenkin. Ideaparkin jälkeen menimme Tampereelle Plevnaan elokuviin. Kävimme katsomassa KungFu Pandan. Se oli hauska elokuva ja nauroimme monet kerrat ääneen. Meillä oli mukava lauantai.

Nyt pitää mennä laittamaan pyykit kuivumaan ja valmistautumaan työviikkoon.