Lauantaina menin kuntosalille ja hain aikaa kuntosalikorttiin. Uskon lääkäreitä ja nyt lääkekuurilla en ala vielä urheilemaan. Siinä korttia ostaessa omistaja totesi "Missä olet ollut, kun ei ole näkynyt?" Kerroin onnettomuudesta ja siitä, että nyt lihakset ovat jumissa ja tulehtuneet. Hän vannotti, että aloitan rauhallisesti kun aloitan. Lupasin tehdä niin. Mukavaa oli olla kaivattu.

Lauantain ja sunnuntain välinen yö meni harakoille. Heräilin ja kuuntelin itseäni ja oloani. Ehkä vähän pelottikin. Juuri kun olin menossa nukkumaan tulivat naapurin vieraat jatkoille ja mitä elämää pitivät tuolla rappukäytävässä. Hyvä että en mennyt ovelle ja sanonut "Turpa kiinni. Ihmiset nukkuu!" Vieraat tulivat vielä ripotellen joten aina kun olin menossa uneen tuli joku. Erittäin ärsyttävää. Sama tapahtui kun vieraat lähtivät. Viimeiset lähtivät 6.20.

Eilen otin rauhallisesti. Köllöttelin sohvalla peiton alla. Katselin Cable Open kanavia ja iltapäivällä kävin pienellä lenkillä. Illalla oli parempi olo.

Mutta nyt ei tämän enempää. Otetaan vieläkin rauhallisesti.
Mukavaa maanantaita.