Eilen pakkasin kameran laukkuuni. Rannalla olisi ollut yksi kaunis kahlaajalintu mutta oli piiloutunut kivien taakse hautomaan. Hieman tuli surku nimittäin paikka ei ole paras mahdollinen. Kun vedenpinta nousee ja sateet tulevat on pesä vaarassa.

Puistossa olivat kirsikkapuut kukassa (oletan siis, että oli kirsikkapuu, ihan 100 varma en ole asiasta). Parkkeerasin pyörän ja otin kuvia. Olivat niin kauniita. Pitääkin näyttää äidille, jos vaikka mökille hommattaisiin tuollainen kaunis puu kukkimaan.

Sirkuksessa ei ollut juuri ketään töissä. Onneksi yksi pelle antoi melko suuren urakan minulle joten en ihan istunut tyhjän panttina.

Yksi pelle tuli varovasti pyytämään apua loppupäivästä. Kuului vieno "Voititko tulla auttamaan Sukulaissielu?" Menin katsomaan missä vika. Pelle halusi lähettää ketjuviestiä mutta ei osannut pyyhkiä edellisten lähettäjien nimiä pois. Ei toiminut kun ei ollut painanut "Välitä" nappia. Hyvä, että en alkanut nauramaan, kun näin ongelman.

Täällä oli käyty kun olin sirkuksessa. Verhot olivat hassusti ja muutamasta muustakin asiasta näin, että jaaha käyty on, mutta siivosti olivat olleet ja ovi oli kunnolla kiinni.

Illalla roudasin monta laatikkoa autoon. Minä oon ollut ihan mahoton jemmari. Minulta löytyy joulukortteja, lentolippujen kantoja jne. Pitää tehdä inventaario ja polttaa turhat paperit kuljeksimasta. Kylläpä sitä tavaraa on. Seitsemän vuotta on pitkä aika.

1599844.jpg
Viikonlopusta on tulossa lämmin sääennustuksen mukaan. Ihanaa.