Enpä keksinyt että missä tuollainen span kahva on ja missä vika että se näyttää tuota tuolla ihan ylhäällä. Tulikettu siis näyttää tuota tuntematonta prosessointikohtaa sivupohjassa ja IE näyttää jotain red juttua... Osaiskohan joku auttaa? No ei se tietty tahtia haittaa vaikka se tuolla onkin :)

Kävin salilla työstämässä pahan olon ulos. Tunnin puurtaminen salilla teki hyvää. Samalla pääsi saunaan. Nyt on ihanan lötkö olo. Sauna on kyllä ihana keksintö :)

Pari kommenttia on tullut, että blogilistalle pitäisi listautua... Uskaltaisinko ;D No mikä ettei... voisihan sinnekin listautua ja pääsisin kärryille, että milloin minun seuraamat blogit ovat päivittyneet. Nythän se on sitä, että kurkin olisko tullut jotain uutta :)

Täytyy alkaa miettimään kuinka tuota oikeaa reunaa saan täytettyä. Jotenkin en vain osaa linkittää juttuja. Menee ihan hassuksi... Kyllä minä sen jotenkin selvitän :) jos vaikka saisin sinnekin jotain kivaa juttua :) jos ei muuta niin omaksi iloksi :) ja se, että miten tuonne kommentti lootaan saan, että juu se on tää se mun blogi eli se www kohta... Maailmassa on monta ihmeellistä asiaa, se hämmästyttää kummastuttaa pientä kulkijaa.

Blogista pitäisi kai kirjoittaa joku kuvaus tuonne blogilistalle... Mitähän siihen laittaisi... Mietitään :)