Vuodatuksen tilastot toimivat taas; Jei sille.

Tähän blogiin on eksytty seuraavilla hakusanoilla:

1. edelmann ruma mies sanat: Nyt olen biisin kyllä kuullut, mutta enpäs muista sanoja. Muistelen että kertosäkeessä lauletaan, että ruma mies tunkee kädet postilaatikosta. Kävin googlettamassa, mutta äkkiseltään en sanoja tähän löytänyt. Minä edelleenkin uskon siihen, että jokaisessa ihmisessä on jotain kaunista ja ainutkertaista; rumaa ihmistä ei olekaan.

2. kiltin tytön syndrooma: Kyllä sitä poden. Tunnen huonoa omatuntoa siitä, jos aion livistää töistä muutaman minuutin ennen työpäivän loppua tai vaikka olen luvan pyytänyt niin hankalaa on lähteä. Tunnen oloni tukalaksi, koska ajattelen, että pinnaan. Kiltin tytön syndroomaan kuuluu myös se, että sairastetaan lomalla.

3. naudan ulkofile sisälämpö: Naudan liha on kypsää kun sisälämpö on 60 - 65 C. Liha saa olla hieman punertavaa sisältä, jolloin se on mehukkainta.

4. parantavat kädet: Isäni uskoo, että käsissäni piilee voimia, jolla saa kivut pois. Hänen mielestä minulla on parantavat kädet ja parantavat kosketus. Tämä täysin isän puolueellinen näkemys.