Musiikki on ollut monessa seuraamassa blogissa pinnalla. Marika pohti tänään musiikkia omassa kirjoituksessaan.

Minun levyhyllystä löytyy jos jonkinmoista musiikkia. Musiikki minulle on monesti tie muistoihin, paikkoihin ja ihmisiin.

Robbie Williams on ollut tehosoitossa viime aikoina. Hänen lyriikat koskettavat kovin; Misunderstood, Angels, Please Don't Die, Eternity, Sin Sin Sin ovat tehorotaatiossa.
"When I'm feel weak
And my pain walks down a one way street
I look above
And I know I'll always be blessed with love
and as feeling grows
She breathes flesh to my bones
And when love is dead
I'm loving angels instead"        ~Robbie Williams Angels


Egotripin uusin levy... Pahan Keisarin jyllätessä kyneleet valuvat, kun kuulen Arvoitus tai Vielä koittaa uusi aika kappaleet. Vaikka itku tulee niin taustalla on myös toivo; sen kipinä.

Poets of The Fall ja Someone Special. Tämäkin kappale availee solmuja minussa.

Faithlessin God is a DJ on kovaa lenkkikamaa samoin kuin Daruden Sandstorm, Burning, Touch me Feel me.

Levyhyllystä löytyy mm Patricia Kaasia. Hänen Entrer dans la lumière on yksi kaikista rakkaimmista kappaleista samoin kuin  Il me dit que je suis belle. Näiden kappaleiden takia ostin "Je te dis vous" levyn.

Kent on myös kovin rakas minulle. Erityisesti Chans ja Socker (alun rummut ja piano; uskomattoman kaunista) kappaleet.

Runrig on yhden lomamatkan löytö. Kaunista skotlantilaista musiikkia. Tuskinpa kukaan muu Runrigiä täällä edes tietää. Levyjä on hankala täältä löytää joten reissulla aina pengon levykaupan hyllyt Runrigin varalta.

Sigur Rós tuli tutuksi Yle Q:n Popstudio ohjelmasta. Kaunista musiikkia myös tämä.

Klassista musiikkia, sitäkin löytyy tosin hieman kevennettynä; Emma Shapplin (jouluyönä palapeliä kasatessa soi hiljaisella Emma) ja Sarah Brightman kuuluvat tähän pimeään aikaan. Alastalo usein soittaa Anna Netrebkoa ja hänen suosituksesta katselin dokumentin Annasta kesällä. Kaunista musiikkia sekin. Pitäisi hommata hänen levy.

Oi musiikista voisi puhua vaikka kuinka kauan.