Huomenta,

Eilen ilta menikin mukavasti. Salaatin jälkeen laitoin tiskit likoamaan ja pötköttelin sohvalla katsomassa telkkaria. Illan kruunasi kikatuspuhelu lapsuuden ystävälle. Meillä aina puhelut menee kikatteluksi. Nauraa rätkätetään vedet silmissä ja nollataan tilannetta. Se on parhautta se.

Suomen BB:tä olen katsonut, mutta pitää sanoa, että olen hieman pettynyt. Viime vuosi oli paljon parempi. Tyypit olivat niin erilaisia, että elämä oli "jännää" aina välillä. Nyt tuntuu, että jos talossa ei tarjota alkoholia ja järjestetä bileitä niin elo on aika tylsää. Ihmisten puheesta en meinaa saada selvää. Kari etenkin puhuu epäselvästi. Korvani vuotaa verta kun kuulen BB-talossa käytettävän kysymyspronomineja väärin esim. "Ketä tekee sen?" Itselläni on lievä lukihäiriö ja oma kielioppi ei ole täydellistä, mutta tuo kuulostaa korvaan niin pahalta, että siihen sattuu.

Viime yönä tuli nukuttua ihan hyvin vaikka tietenkin olisin voinut nukkua hieman pidempään. Ilta taas venyi. Oli katsottava Okna BB:n perään kovalevyltä.

Syksy on saapunut. Eilen jopa otin valon polkupyörääni. Kieltämättä minut huomattiin eilen aamulla hyvin. Aamusta on kamalan pimeää. Onneksi illasta vielä tuota valoa riittää.

Tänään pitäisi keksiä taas jotain hyvää herkkuruokaa. Risottoa ja kusottoa on syöty, samoin kukkakaali-porkkanagratiinia. Hyvää, helppoa ja nopeaa. Samalla hoituu huomisen ruokapolitiikka töihin.

Mukavaa tiistaita.