Turvallisesti perillä (eilen ja tänään tähän mennessä)... Eilen lähdin kaupungille hakemaan säilytyslaatikoita niin saan purnukkaa järjestykseen :D ja sain talvivaatteet pakattua uusiin hienohin laatikoihin ja kannet päälle :) ja yläkomeroon odottamaan ensi talvea. Siihen se into sitten jäi... (haahuilin blogistaniassa vaikka olisi pitänyt riehua rätin kanssa :D) tänään täytyy ottaa itseä niskasta kiinni ja siivota loppuun :D eli ne järjestelyt niin Purnukka alkaa olemaan vieraita vaille valmis.

Aurinko paistaa ja on lämmintä. Näinpä jopa ensimmäiset shortsipyöräilijät eilen iltapäivällä ja joku rohkea paineli jo tänä aamuna shortsit jalassa. Mittari taisi näyttää +16C mutta itselläni oli kyllä tuulipuvun housut ja takki päällä :) pipon jätin jo kotiin :D

Kaupungille kävellessä näin mainoksen, jossa mainostettiin jo syksyä ja syksyllä tulevia elokuvia... Olin hieman ihmeissäni... Nyt jo syksyä mainostetaan vaikka kevät juuri alkoi... vai joko me lipsahdettiin kesän puolelle. Pitäneekin tarkistaa kakkosen sääohjelma ja mitä siinä sanotaan :) joko lukee kesä; epäilen.

Niska taitaa olla hieman juntturassa. Oikeassa kädessä tuolla olkapään kohdalla tuntuu maitohappomöykyt... kuntosalilla tänään täytyy yrittää päästä niistä eroon :D

Otsikon nappasin Sir Elwoodin Hiljaisista väreistä... Neiti Kevät tanssii juuri radiossa. SEHV:n kappale Puunukke saa aina minut kyyneliin... se on jotain niin kaunista. Niin kuin jotain kaunista on tässä päivässäkin. Etsi siis kaunista tästä päivästä.